-

Tontit

Olemme koonneet tälle sivustolle vapaat asumisen tontit Tyrnävän kunnassa asuinalueittain omille alasivuilleen. Kaikki varattavissa olevat tontit löytyvät Tyrnävän karttapalvelussa, jossa voit suoraan tehdä varauksen kiinnostavaan tonttiin varauslomakkeella. Karttapalvelun myytävistä tonteista löydät niin kunnan kuin yksityisten kunnan kautta ilmoittamat asumisen ja yritystoiminnan vapaat tontit kartalta. Klikkaa karttaliittymässä vapaat tontit näkyviin valitsemalla vasemman palkin valikosta "myytävät tontit" -taso.

Yritystonttien tarjonta on koottu yrityspalvelujen sivulle.

 

KAMPANJATARJOUS!

Kampanja-aikana 12.4.-31.5.2024 Tyrnävältä tontin varaava omakotirakentaja saa ensimmäisen viiden vuoden tonttivuokran maksutta. Tontti on myös lunastettavissa vastaavalla edulla.

Katso ainutlaatuinen paikka kodillesi mukavamman arjen ääreltä, ja kysy lisää:
Murron liikuntamaan metsään rajautuvat tontit 20 minuuttia Oulun keskustasta ja lähellä kauppakeskus Zeppelinin palveluita. Liikuntamaan reiteille ja aktiviteetteihin kotiovelta. Kävelymatka kouluun ja kahteen päiväkotiin.
Omenatarhan ympärille rakentuvan Hirvelän alueen tontit aivan Tyrnävän keskustan tuntumassa.
Idyllisestä jokivarrestaan tunnetun Temmeksen tontit Nelostien tarjoamin hyvin yhteyksin
– Luonnonkaunis, aktiivinen ja yhteisöllinen Markkuu on Suomen Vuoden kylä 2020. Myös Markkuulta on ajoittain myynnissä yksityisiä tontteja. Voit tiedustella Markkuun ajankohtaista tonttitilannetta kunnan rakennusvalvonnasta

Millainen olisi teidän unelmienne tontti? Kysy lisää kodin paikoista, ota yhteyttä Teija Mikkoseen: teija.mikkonen@tyrnava.fi, p. 044 497 1051.

 

RAKENTAJA: Minnan ja Topin hirsitalo rakennettiin Murron liikuntamaahan – lue lisää projektista!

 

Varattavissa olevat tontit Tyrnävän karttapalvelussa

Selaa tontteja ja varaa käyttäen helppokäyttöistä karttapalvelua. Siirry tästä vapaiden tonttien näkymään!

Vapaat tontit ylläpidetään Tyrnävän karttapalvelussa. Saat varattavissa olevat tontit näkyviin valitsemalla karttasovelluksen vasemman palkin valikosta Myytävät -tontit tason. Voit liikuttaa sekä lähentää karttaa hiiren avulla ja kartassa olevilla painikkeilla. Yksittäisestä tontista saat lisätietoa, kun klikkaat tontin kuvaketta.

Avautuvassa taulussa kohdasta "varattavissa tästä" avautuu Tyrnävän kunnan tonttivarauslomake, jolla voit jättää meille varauksen tontista. 
Yksityiset maanomistajat voivat ilmoittaa myytävistä tonteista karttapalvelussamme. Yksityisten tontit ovat karttapalvelussa violetilla kuvakkeella, johon on liitetty tonttikohtaiset yhteystiedot.

Tonttien hinnat vuonna 2024

Omakotitalot (AO)

  • Murto 12,00 euroa/m²
  • Hirvelä, Puujaakola, Eskolanpelto 12,00 euroa/m²
  • Palkki 12,00 euroa/m²
  • Kirkonkylä 12,00 euroa/m²
  • Temmes 4,00 euroa/m²

Asuinpientalot (AP ja AP-1): 15,00 euroa/m²
Kerros- ja rivitalot (AR): 15,00 euroa/m²
Asuinpientalot (APE). Alue mahdollistaa eläintenpitoa: 10,00 euroa/m²
Yhdistelmä omakotitalo-/ teollisuustontti (AOT): 6,00 euroa/m²

Lohkomiskustannus 1 220 euroa / tontti. Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja / vuokraaja.

Kaikki tontit ovat mahdollista ostaa tai vuokrata. Vuosivuokra on kahdeksan (8) prosenttia kauppahinnasta. Jos tontti lunastetaan viiden (5) vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, hyvitetään lunastushinnassa siihen mennessä maksetut vuokrat.

Tontin varausmaksu on 500,00 euroa / tontti. Varaus on voimassa yhden (1) vuoden ja rakentaminen tulee aloittaa kolmen (3) vuoden kuluessa kauppakirjan / vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Varausmaksu hyvitetään kauppahinnassa kaupan tai vuokrasopimuksen toteuduttua.

Ajankohtaisia tonttiesitteitä

Hirvelä: mukavaa elämää omenapuiston varrella

1,60mt .pdf Lataa

Murto: luonto, koulu ja reitit. Kaupunkiin 20 min

1,92mt .pdf Lataa

Läpimurto ja Peuransarvi: koti liikuntamaassa

1,51mt .pdf Lataa

Tupsukorva, Isokäpälä ja Karhukeihäs: koti lähellä

1,88mt .pdf Lataa

Temmes: koti jokivarressa hyvillä yhteyksillä

2,88mt .pdf Lataa

Kerros-, rivi- ja pientalorakentajan Tyrnävä

3,95mt .pdf Lataa

Lisätiedot ja tonttivaraukset

Mikkonen, Teija

palvelusihteeri