-

Työpajatoiminta

Askarruttaako sinua tulevaisuus tai koulutusvalinnat? Tarvitsetko tukea työnhakuun? Haluatko turvallisen ympäristön, jossa voit harjoittaa työelämätaitojasi? Onko arkirytmin kanssa haasteita? Haluatko tukea elämänhallinnan taitoihisi? Kaipaatko yhteisöä, jossa voit olla oma itsesi ja tehdä mielekkäitä sinua kiinnostavia asioita osana ryhmää? Etsitkö mielekkyyttä elämääsi? Tarvitsetko kannustusta sen seuraavan askeleen ottamiseen elämässäsi?

Mikäli vastasit mielessäsi johonkin näistä kysymyksistä kyllä, mieti voisiko työpajan toiminta olla juuri sinua varten?

Tyrnävän Nuorten työpaja on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille. Pajalle hakeutuvat nuoret ovat työttöminä tai ilman toisen asteen tutkintoa, ovat keskeyttäneet ammatillisen koulutuksen ja/tai tarvitsevat työ- sekä toimintakyvyn selvitystä.

Tyrnävän pajalla toimii kaksi ryhmää, jotka ovat Verso- ja Polku-ryhmät.

Verson toiminnassa keskitytään elämänhallintaan liittyvien taitojen vahvistamiseen, arkielämän taitojen opetteluun, sekä mielekkääseen toimintaan, joka lisää nuorten motivaatiota oman elämään.

Polku-toiminnan tavoitteena ovat opiskelu-, työelämä- ja työyhteisötaitojen, sekä työelämässä tarvittavien arjenhallinnan taitojen vahvistaminen.

Työpajanuoret ovat osa työpajanyhteisöä, jossa on tukeva ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaisella on oikeus olla oma itsensä, sekä mahdollisuus löytää itsestään uusia voimavaroja ja rohkaistua ottamaan uusia askeleita elämässä.

Tyrnävän pajan työmuotoja ovat:

Luonto- ja eläinavusteinen toiminta, liikunta ja liikuntaseikkailu, kodinhoidolliset työt, kokkailu, käsillä tekeminen, puu ja metallityöt, kierrätys, taide, autojen pesut, polkupyörähuollot sekä asiakas- ja tilaustyöt.

Kiinnostuitko toiminnasta ja haluatko lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä! Mikäli kaipaat matalan kynnyksen apua, ohjausta tai luontevaa kohtaamista ammattilaisten kanssa. Tiistaisin klo 14.00–16.00 Tyrnävän pajan tiloissa Koivulassa etsivä nuorisotyöntekijä Jukka, sekä muu nuorisotyön väki auttaa sinua mielellään.

Yhteystiedot

Heikki Ojala, osallisuuskoordinaattori/vastaava pajaohjaaja
puh. 050 362 8524, heikki.ojala@tyrnava.fi

Petra Särkelä, työpajaohjaaja
puh. 044 497 1025, petra.sarkela@tyrnava.fi

Tuomas Tyynelä, pajaohjaaja/nuoriso-ohjaaja
puh. 050 466 4796, tuomas.tyynela@tyrnava.fi