-

Tyrnävän osaamista -brändi

Tuoteperhe on syntynyt kerroksellisessa ja vaikuttavassa lakeusmaisemassa, johon on helppo juurtua. Kylän ja tuotantoerien pienuus on etu, joka mahdollistaa tekemisen vapauden. Monet yrityksistä ovat oman alansa edelläkävijöitä ja esimerkin näyttäjiä. Kehitystyö ja arvojen tinkimättömyys ovat välittyneet sukupolvilta toisille. Tyrnäväläinen juurevuus, yhdessä tekeminen ja rohkeus yhdistävät tuoteperheeseen kuuluvia tuotteita ja palveluita.

Periaatteena on, että kaikki mitä tuotetaan, tuotetaan tarpeeseen, paikallisista raaka-aineista ja osaamisesta. Tavoitteenamme on hävikin minimointi ympäristöä ja maaseudun perinteitä kunnioittaen. Vastuullisuus onkin siten tuoteperheen keskeinen arvo.

Paikkakunnan rehellinen tekemisen meininki näkyy ja kuuluu. Aitous on tekemisen ohjenuora ja se välittyy niin omalle kylälle kuin maailmallekin suuntaavissa tuotteissa. Kaiken takana ovat oikeat, paikalliset ihmiset, jotka laittavat päivittäin itsensä likoon tuottaakseen korkealuokkaista lähiruokaa, palveluja ja tuotteita.

Tyrnävän tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet ja palvelut ovat Tyrnävällä kasvatettuja, valmistettuja tai tuotettuja. Ne täyttävät laadusta ja puhtaudesta kertovat tarkat kriteerit.