-

KIRJAKAAPPI

Kirjakaappi on kirjaston ylläpitämä kaappi, jossa on rajattu kokoelma kirjoja ja mahdollisesti muuta aineistoa. Kirjakaapista voi vapaasti valikoida haluamansa kirjat ja lainata ne. Kirjakaapista lainatut kirjat palautetaan kirjakaappiin.

Kirjakaapin käyttö vaatii voimassa olevan kirjastokortin ja siihen liitetyn PIN-koodin, jonka saa Myllykirjastosta tai jostakin muusta OUTI-kirjastosta asiakaspalveluaikoina.

Tyrnävän kunnassa on kaksi kirjakaappia: toinen Murrossa ja toinen Temmeksellä.

 

Temmeksen kirjakaappi

Temmeksen kirjakaappi sijaitsee Temmeksen liikuntasalin aulassa. Liikuntasalin sisäänpääsyyn tarvitaan kulkuavain, jonka saa maksutta käyttöön Myllykirjastosta. Kirjakaapin käyttö vaatii OUTI-kirjastokortin lisäksi pin-koodin. Kirjakaappi on kuntalaisten käytettävissä maanantaista sunnuntaihin kello 5.00–23.00.


Murron kirjakaappi

Murron kirjakaappi sijaitsee Murron koulun uudenpuolen eteistilassa, käynti sisäpihan kautta. Kirjakaapin käyttö vaatii OUTI-kirjastokortin lisäksi pin-koodin – näitä tarvitaan sekä ulko-oven lukijaan että kirjakaapin aukaisuun. Eteistilaan sisäänkirjautuvalla on vastuu kaikista henkilöistä, jotka menevät sisään samalla oven avauksella. Kirjakaappi on kuntalaisten käytettävissä maanantaista sunnuntaihin kello 5.00–23.00.

Lisätietoja

Arponen, Sari

kirjastovirkailija

Rinnekangas, Helena

kirjastovirkailija