-

Hirvelä

Selaa Hirvelän tontteja kartalla ja tee tonttivaraus

Hirvelän asuinalue Kirkonkylällä rakentuu alueen keskelle istutetun omenapuiston ympärille. Hirvelästä koulut ja päiväkodit sekä muut kirkonkylän palvelut ovat vain noin kilometrin etäisyydellä. Kaupunkiin on noin puolen tunnin matka.

Näkymä Hirvelän varattavista tonteista 4/24:

Kaikki vapaana olevat tontit on mahdollista joko ostaa tai vuokrata. Tonttivaraus on voimassa vuoden ja varausmaksu on 500 euroa. Varausmaksu hyvitetään tontinhallintasopimuksen laadinnan yhteydessä kauppa- tai vuokrahinnasta. Rakennuslupa on haetava vuoden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta ja rakennustyöt aloitettava ja saatettava valmiiksi rakennusluvan edellyttämässä määräajassa. Vuokratontin voi halutessaan lunastaa viiden vuoden kuluessa omaksi, jolloin siihen mennessä maksetut vuokrat hyvitetään tontin ostohinnasta.
Rakentaja vastaa tontin tavanomaisista lohkomiskustannuksista, jotka ovat 1 220 euroa, sekä vesi-, viemäri- ja sähköliittymistä. Vesihuollon liittymäsopimukset hoidetaan Tyrnävän Vesihuollon kanssa ja sähköliittymistä vastaa Oulun Seudun Sähkö.

Hirvelän tonttien pdf-esite

Hirvelä: mukavaa elämää omenapuiston varrella

1,60mt .pdf Lataa