-

Yritystontit

Olemme koonneet tälle sivustolle vapaat yritystoiminnan tontit Tyrnävän kunnassa. Tonttivarauksen voit tehdä suoraan Tyrnävän karttapalvelun lomakkeella. Tyrnävän karttapalvelusta löydät niin kunnan kuin yksityisten kunnan kautta ilmoittamat asumisen ja yritystoiminnan vapaat tontit kartalta. Klikkaa karttaliittymässä vapaat tontit näkyviin valitsemalla vasemman palkin valikosta "myytävät tontit" -taso.

Tyrnävän kunnan tonttien hinnoittelu vuodelle 2024

Yhdistelmä omakotitalo-/teollisuustontti (AOT): 6,00 euroa/m². 

Liike- ja toimistorakennukset sekä liike- ja yleisten rakennusten korttelialueet (AL, K,KL,KLY): 15,00 euroa/m²

Teollisuustontit (T): 2,00 euroa/m². 

Palvelurakennusten korttelit (P, PL) ja ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomien teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueet (TVY, TY): 4,00 euroa/m². 

Toimitilarakennukset (KTY): 6,00 euroa/m².

Yleisten rakennusten korttelialue (Y): 6,00 euroa/m² 

Varausmaksu 500 euroa/tontti hyvitetään kauppahinnassa kaupan tai vuokrasopimuksen toteuduttua. Varaus on voimassa yhden vuoden.
Kaikki tontit on mahdollista ostaa tai vuokrata. Vuosivuokra on kahdeksan (8) prosenttia kauppahinnasta. Jos tontti lunastetaan viiden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, hyvitetään lunastushinnassa siihen mennessä maksetut vuokrat. 
Lohkomiskustannuksista 1220 euroa/tontti vastaa ostaja/vuokraaja. Rakennuslupaa yritystontille on haettava kolmen vuoden kuluessa kauppakirjan tai maanvuokrasopimuksen allekirjoittamisesta.

Lisätiedot ja tonttivaraukset

Lyijynen, Lasse

toimitusjohtaja, Tyrnävän Kehitys Oy

Tyrnävän Kehitys Oy, Kunnankuja 1 LH 5, 91800 Tyrnävä

Mikkonen, Teija

palvelusihteeri

Kumpula, Janna

kehittämispäällikkö