-

Murto

Selaa Murron tontteja kartalla ja tee tonttivaraus

20 minuutissa Oulun keskustaan, koulu ja päiväkoti kävelymatkan päässä, ulkoliikuntamahdollisuudet, edullisemmat tontit ja metsämaisema takapihalla. Lue, miten oululaispariskunta löysi unelmansa Murron liikuntamaasta, läheltä kauppakeskus Zeppelinin palveluita ja moottoritien yhteyksiä. 

Metsään rajautuvat, tilavat ja edulliset tontit kävelymatkan päässä Murron palveluista ja  Peuranmäen ja Liikuntamaan monipuolisia ulkoliikuntamahdollisuuksia. Vielä on varattavissa tontteja, jotka avautuvat Liikuntamaahan suoraan omalta pihalta! Liikuntamaasta löydät mm. kuntoportaat, monipuolisia ulkoilureittejä sekä yhden Oulun seudun suosituimmista frisbeegolfkentistä (täysimittainen, 18-väylää). Murrosta on lyhyt matka moottoritielle, mikä tarjoaa nopeat yhteydet kaikkialle Oulun kaupunkiseudulla. Meiltä on helppo käydä töissä koko talousalueella. 

Murto on omaleimainen metsäinen asuinalue Tyrnävän pohjoisosassa, jossa asut luonnonrauhassa. Monipuoliset lähipalvelut, asukkaiden yhteen hiileen puhaltaminen ja luontopainotteiset liikuntamahdollisuudet tekevät asumisestä viihtyisää. Murrosta on pyörätieyhteys Kempeleen kautta Ouluun. Tyrnävän kirkonkylälle on matkaa autolla varttitunti.

Näkymä Murron varattavista tonteista 4/24:

Kaikki vapaana olevat tontit on mahdollista joko ostaa tai vuokrata. Tonttivaraus on voimassa vuoden ja varausmaksu on 500 euroa. Varausmaksu hyvitetään tontinhallintasopimuksen laadinnan yhteydessä kauppa- tai vuokrahinnasta. Rakennuslupa on haetava vuoden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta ja rakennustyöt aloitettava ja saatettava valmiiksi rakennusluvan edellyttämässä määräajassa. Vuokratontin voi halutessaan lunastaa viiden vuoden kuluessa omaksi, jolloin siihen mennessä maksetut vuokrat hyvitetään tontin ostohinnasta. 

Rakentaja vastaa tontin tavanomaisista lohkomiskustannuksista, jotka ovat 1 220 euroa, sekä vesi-, viemäri- ja sähköliittymistä. Vesihuollon liittymäsopimukset hoidetaan Tyrnävän Vesihuollon kanssa ja sähköliittymistä vastaa Oulun Seudun Sähkö.

Katso täältä tarkemmin Murron kylästä

Murron tonttien pdf-esitteet:

Murto: luonto, koulu ja reitit. Kaupunkiin 20 min

1,92mt .pdf Lataa

Läpimurto ja Peuransarvi: koti liikuntamaassa

1,51mt .pdf Lataa

Tupsukorva, Isokäpälä ja Karhukeihäs: koti lähellä

1,88mt .pdf Lataa