-

Temmes

Selaa Temmeksen tontteja kartalla ja tee tonttivaraus

Temmeksen taajamassa Meijerikylässä asut luonnonhelmassa ja hyvien yhteyksien päässä. Samalla keskeiset palvelut ovat ulottuvillasi. Valtatie 4 kulkee kylän läpi ja Ouluun on reilun puolen tunnin matka, Kempeleeseen puolisen tuntia ja Liminkaan alle sen. Tyrnävän kirkonkylälle on matkaa varttitunti.

Temmekselle on mahdollista rakentaa oma koti myös yksityisomisteiselle tontille. Katso yhteystiedot myytävänä oleville tontille klikkaamalla violettia tonttikuvaketta karttapalvelussamme.

Näkymä Temmeksen varattavista tonteista 4/24:

Kaikki vapaana olevat tontit on mahdollista joko ostaa tai vuokrata. Tonttivaraus on voimassa vuoden ja varausmaksu on 500 euroa. Varausmaksu hyvitetään tontinhallintasopimuksen laadinnan yhteydessä kauppa- tai vuokrahinnasta. Rakennuslupa on haetava vuoden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta ja rakennustyöt aloitettava ja saatettava valmiiksi rakennusluvan edellyttämässä määräajassa. Vuokratontin voi halutessaan lunastaa viiden vuoden kuluessa omaksi, jolloin siihen mennessä maksetut vuokrat hyvitetään tontin ostohinnasta.
Rakentaja vastaa tontin tavanomaisista lohkomiskustannuksista, jotka ovat 1 220 euroa, sekä vesi-, viemäri- ja sähköliittymistä. Temmeksellä vesihuollon liittymäsopimukset hoidetaan Limingan Vesihuollon kanssa, sähköliittymistä vastaa Oulun Seudun Sähkö.

Katso täältä tarkemmin Temmeksen kylästä

Temmeksen tonttien pdf-esite

Temmes: koti jokivarressa hyvillä yhteyksillä

2,88mt .pdf Lataa