-

Eskolanpelto

Eskolanpellon tontit varattavissa täältä

Eskolanpelto on Tyrnävän jokivarren perinteikkäiden maatilojen kupeeseen rakentunut puutaloalue, joka rajautuu Tyrnävän avariin lakeusmaisemiin. Tyrnävän Kotiseututalo sijaitsee Eskolanpellon vieressä, samoin kirkonkylän jokivartta myöten kiertävä kuntorata/hiihtolatu.

Eskolanpellon alueella on jäljellä enää yksittäisiä mahdollisuuksia. Eskolanpellolle voit rakentaa kotisi valmiiseen ympäristöön keskelle maalaismaiseman idyliä ja lähelle kuntakeskuksen palveluja.

Kaikki vapaana olevat tontit on mahdollista joko ostaa tai vuokrata. Tonttivaraus on voimassa vuoden ja varausmaksu on 500 euroa. Varausmaksu hyvitetään tontinhallintasopimuksen laadinnan yhteydessä kauppa- tai vuokrahinnasta. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Vuokratontin voi halutessaan lunastaa viiden vuoden kuluessa omaksi, jolloin siihen mennessä maksetut vuokrat hyvitetään tontin ostohinnasta.
Rakentaja vastaa tontin tavanomaisista lohkomiskustannuksista, jotka ovat 1 200 euroa, sekä vesi-, viemäri- ja sähköliittymistä. Vesihuollon liittymäsopimukset hoidetaan Tyrnävän Vesihuollon kanssa ja sähköliittymistä vastaa Oulun Seudun Sähkö.