-

Kesäksi töihin!

Hae kesätöihin kuntaan! Kesätyö on erinomainen mahdollisuus saada käytännön kokemusta työelämästä. Samalla tienaat myös omaa rahaa. Kesätöiden kautta luot tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten!

Kunnan kesätyöpaikkojen haku avautuu 1.2.2021 ja päättyy 31.3.2021. 

Kunnan kesätyöpaikat ovat tarkoitettu ensisijaisesti 9.-luokkalaisille tyrnäväläisille nuorille, mutta loput täyttämättä jääneet paikat arvotaan viime vuoden tapaan toisen asteen opiskelijoille. 9.-luokkalaiset ja toisen asteen opiskelijat voivat hakea kunnan kesätöihin samalla lomakkeella. 

Kunnan lisäksi kesätyöpaikkoja tarjoavat erinäiset yhdistykset, yritykset ja kotitaloudet. Työtehtävät vaihtelevat työnantajien välillä, joten töitä on tarjolla monipuolisesti ja eri ajanjaksoina!

Kesätöitä myös 18 vuotta täyttäneille: 

1. Ruokapalveluissa olisi tarjolla yhdelle nuorelle työtä 5.7.–30.7.2021.

Tarvitaan:

– vähintään 18 vuoden ikää, oman auton käyttömahdollisuutta ja ajokorttia
– reipasta mieltä ja avoimuutta
– täsmällisyyttä ja tarkkuutta
– yhteystyötaitoja ja kykyä suoriutua yksin työtehtävistä

Työaika on noin klo 10.30–14.30 välillä, 50 % työaika
Palkka: ruokapalvelutyöntekijän palkka

– Ajokilometrit korvataan 0,44 €/km ajopäiväkirjan mukaan.

Työ sisältää kotipalveluaterioiden kuljettamista Tyrnävän kunnan alueella arkisin maanantaista perjantaihin. Hyvällä ja luotettavalla tyypillä on mahdollisuus työllistyä myös syksyn-talven ja kevään mittaan uudestaan!

Yhteydenotot ja hakemukset 11.5.2021 mennessä:
työ- ja elinkeinosuunnittelija
Anne Tiirikainen
anne.tiirikainen@tyrnava.fi
044 497 1067

2. Hallinto- ja kehittämisosasto palkkaa 2–3 tyrnäväläistä yli 18-vuotiasta nuorta vaalitoimitsijoiksi kuntavaaleihin 2021. Työskentely tapahtuu kuntavaalien ennakkoäänestyksen aikana 26.5.–8.6. välisenä aikana. Työ on iltapäivä- ja iltapainotteista. Myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Varsinaisen työn lisäksi vaalitoimitsijoiden edellytetään ottavan osaa myös koulutuksiin ennen varsinaisen ennakkoäänestyksen alkamista (kesto n. 2 h).

Työntekijöiden edellytetään olevan vaalilain mukaan kelpoisia toimimaan kunnan vaalitoimitsijoina. Vaalitoimitsijana ei voi toimia ehdokas, hänen puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa.

Palkkaus KVTES:in mukaisesti.

Yhteydenotot ja hakemukset 3.5.2021 mennessä:
Tyrnävän kunnan keskusvaalilautakunta
Keskusvaalilautakunnan sihteeri
Jaana Koski
jaana.koski@tyrnava.fi
050 316 8773