-


Ateria- ja puhtauspalvelut

Ateria- ja puhtauspalvelut on teknisen osaston alainen tulosyksikkö, joka vastaa kunnan oman ja sopimusasiakkaiden ateria- ja puhtauspalveluista.

Kunnassa on kaksi valmistavaa keittiötä, Kuulammen koulun keittiö ja Murron koulun keittiö. Aterioita valmistetaan n. 1600 annosta. Henkilöstömme koostuu laitoshuoltajista, yhdistelmätyöntekijöistä, kokeista ja ruokapalvelutyöntekijöistä. 
 

Ateriapalvelut

Kodin ja koulun ohella annamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden maistaa ja tutustua erilaisiin ruokiin ja raaka-aineisiin. Elintarvikehankinnoissa suosimme suomalaisia raaka-aineita ja lähiruokaa. Kouluissa ja päiväkodeissa on käytössä 5 viikon kiertävä seudullinen ruokalista. Ruokalistasuunnittelussa otetaan huomioon voimassa olevat ravitsemussuositukset ikäryhmittäin. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme teemapäiviä ja huomioimme juhlapyhät.
Erityisruokavalioita valmistetaan kaikille niitä tarvitseville. 

Päiväkodeissa tarjotaan lisäksi aamu- ja välipala ja tarvittaessa päivällinen. 


Puhtauspalvelut

Puhtauspalvelut huolehtivat kunnan kiinteistöjen, koulujen, päiväkotien, virastojen ja liikuntapaikkojen ylläpito- ja perussiivouksesta mitoituksen mukaisesti, kustannustehokkaasti, ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Puhdistettavaa pinta-alaa on n. 25 000 m².

Riittävän puhtaustason ylläpitäminen pitää pintamateriaalit kunnossa, parantaa sisäilman laatua ja auttaa pidentämään kiinteistöjen elinkaarta.  Hyödynnämme nykyaikaisia välineitä -ja menetelmiä, panostamme myös ympäristöystävällisyyteen ja pyrimme vähentämään veden määrää puhdistustyössä. 

Koulujen ja päiväkotien lounaslista - Syksy 2023

Erityisruokavaliotiedote

Erityisruokavalio ilmoitus -lomake

Erityisruokavaliomääritelmä

Yhteystiedot

Sormunen, Anna

ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö

Savuoja, Kaija

ruokapalveluesimies

Kemppainen, Anu

ruokapalveluesimies

Taskila, Nina

puhtauspalveluesimies