-

Kuulammen koulu

Tupostie 4, 91800 Tyrnävä

Kuulammen koulukokonaisuuden vanhin, Tyrnävän kansakouluna aluksi toiminut osa, rakennettiin vuonna 1876. Koulua laajennettiin useaan otteeseen 1900-luvulla. Moderni, varustukseltaan ja tiloiltaan nykyaikainen laajennusosa valmistui syksyllä 2010. Siellä sijaitsee suurin osa aine- ja erikoisluokista.

Koko kouluympäristö on ajanmukainen, turvallinen ja viihtyisä, koska vanhemmatkin koulurakennukset on pääosin perusteellisesti kunnostettu. Pihapiiristä on tehty virikkeellinen. Toiminnalliset pihat, sisäpiha ja monitoimiareenat ovat käytettävissä niin oppitunneilla, välituntisin kuin kouluajan ulkopuolellakin.

Kaikki Tyrnävän kunnan yläkouluikäiset oppilaat opiskelevat Kuulammen koulussa. Koulussa opiskelee lukuvuonna 2023- 2024 493 oppilasta seitsemännestä yhdeksänteen luokkaan. Opettajia on 39. Koulun yhteydessä toimii oppilaiden käytössä oleva koulukirjasto. Vanha kansakoulurakennus odottaa uutta elämää koulumuseona.

Kuulammen koulun toiminta-ajatuksena on olla vahva yleiskoulu. Koululla on useita oppilaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä edistäviä hankkeita. Lukuvuonna 2023–2024 teemana ovat monilukutaito ja kouluun kiinnittyminen. Lisäksi koulu jatkaa siisteyskasvatusta ja kestävän kehityksen teemojen painottamista. Koulu osallistuu eTwinning-kansainvälisyysprojektiin ja on liittynyt opetusministeriön KiVa Koulu -hankkeeseen.

 

 

koulun kotisivut: www.tyrnava.fi/Kuulammenkoulu
Wilman kotisivut: https://tyrnava.inschool.fi
sähköpostit: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Seuraa koulun tapahtumia Instagramissa #kuulammen_koulu

Tiedotteet

Yhteyshenkilöt

Niskanen, Jaakko

peruskoulun rehtori

Hakala, Leena

koulusihteeri