-

Puujaakolasta

Selaa Puujaakolan tontteja kartalla ja tee tonttivaraus

Puujaakolan asuinalue on Tupostieltä tultaessa Tyrnävän kirkonkylän taajaman portti kirkonkylän kiertävän kuntoradan/hiihtoladun varrella. Puujaakolasta kirkonkylän palvelut ovat lähellä myös kävellen tai pyörällä. Tarvittaessa on helppo lähteä moottoritielle ja Oulun kaupunkiseudun muiden keskusten palveluihin. Puujaakolan omakotialueella on vapaana enää yksittäinen tontti, minkä lisäksi Aavanlaidan rivitalojen korttelialueet odottavat rakentumistaan.

Näkymä Puujakolan varattavista tonteista 4/24:

Kaikki vapaana olevat tontit on mahdollista joko ostaa tai vuokrata. Tonttivaraus on voimassa vuoden ja varausmaksu on 500 euroa. Varausmaksu hyvitetään tontinhallintasopimuksen laadinnan yhteydessä kauppa- tai vuokrahinnasta. Rakennuslupa on haetava vuoden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta ja rakennustyöt aloitettava ja saatettava valmiiksi rakennusluvan edellyttämässä määräajassa. Vuokratontin voi halutessaan lunastaa viiden vuoden kuluessa omaksi, jolloin siihen mennessä maksetut vuokrat hyvitetään tontin ostohinnasta.
Rakentaja vastaa tontin tavanomaisista lohkomiskustannuksista, jotka ovat 1 220 euroa, sekä vesi-, viemäri- ja sähköliittymistä. Vesihuollon liittymäsopimukset hoidetaan Tyrnävän Vesihuollon kanssa ja sähköliittymistä vastaa Oulun Seudun Sähkö.