-

Kesäyritystuki

Kesäyritystuen voi hakea tyrnäväläinen nuori, joka on perustanut 4H-yrityksen. Kesäyritystuen arvo on 280 €. Tuki maksetaan 2 erässä. Kesäyritystuki voidaan myöntää, vaikka yritystoiminta alkaisi ennen kesää ja jatkuisi kesän jälkeen.

  • 4H-yritys perustetaan jäsenkortille osoitteessa oma.4h.fi ja paperinen yritysohjaussopimus toimitetaan allekirjoitettuna Tyrnävän 4H yhdistykselle, josta saat 4H -yritystoiminnan aloituslomakkeen. 

1. erä kesäyritystuesta haetaan alla olevalla hakulomakkeella, jonka liitteeksi vaaditaan Yritystoiminnan aloituslomake.  1. erä kesäyritystuesta tulee hakea kuluvan vuoden kesäkuun loppuun mennessä.

2. erä kesäyritystuesta haetaan samalla hakulomakkeella. Liitteeksi vaaditaan alla oleva Yritystoiminnan arviointilomake. 2. erän voi hakea, kun yritys on ollut toiminnassa 3–6 kk ja yritystunteja nuorella on vähintään 60. 2. erä tulee hakea kuitenkin viimeistään kuluvan vuoden marraskuun loppuun mennessä.

Huomioithan, että nuoren tulee olla 4H-yhdistyksen jäsen, jotta hän voi perustaa 4H-yrityksen. Tyrnävän 4H-yhdistyksen jäsenmaksu on 35 €/hlö tai 70 €/perhe.

Kesäyritystukihakemus ja yritystoiminnan arviointilomake

Kesäyritystukihakemus 2023

1,24mt .doc Lataa

Yritystoiminnan arviointilomake

1,21mt .docx Lataa

Lisätiedot

Tiirikainen, Anne

työllisyys- ja hyvinvointikoordinaattori