-

Kesäyritystuki

Kesäyritystuen voi hakea tyrnäväläinen nuori, joka on perustanut 4H-yrityksen. Kesäyritystuen arvo on 280 €. Tuki maksetaan 2 erässä. Kesäyritystuki voidaan myöntää, vaikka yritystoiminta alkaisi ennen kesää ja jatkuisi kesän jälkeen.

  • Saat apua yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa Tyrnävän 4H-yhdistyksestä: 0503650210 / paivi.suvanne@4h.fi

1. erä kesäyritystuesta haetaan alla olevalla hakulomakkeella, jonka liitteeksi vaaditaan liiketoimintasuunnitelma.  1. erä kesäyritystuesta tulee hakea kuluvan vuoden kesäkuun loppuun mennessä. Toimita lisäksi verokortti, koska maksajan on ilmoitettava myös muu ansiotulo kuten yritystuki tulorekisteriin.

2. erä kesäyritystuesta haetaan samalla hakulomakkeella. Liitteeksi vaaditaan alla oleva Yritystoiminnan arviointilomake. 2. erän voi hakea, kun yritys on ollut toiminnassa 3–6 kk ja yritystunteja nuorella on vähintään 60. 2. erä tulee hakea kuitenkin viimeistään kuluvan vuoden marraskuun loppuun mennessä.

Huomioithan, että nuoren tulee olla 4H-yhdistyksen jäsen, jotta hän voi perustaa 4H-yrityksen. Tyrnävän 4H-yhdistyksen jäsenmaksu on 40 €/hlö tai 85 €/perhe.

Kesäyritystukihakemus ja yritystoiminnan arviointilomake

Kesäyritystukihakemus

1,24mt .doc Lataa

Yritystoiminnan arviointilomake

1,21mt .docx Lataa

Lisätiedot

Tiirikainen, Anne

työllisyys- ja hyvinvointikoordinaattori