Miten sinä kehittäisit Tyrnävää? Vastaa Tuunaa Tyrnävää -kyselyyn ja kerro meille ideasi
-

Julkaistu

Miten sinä kehittäisit Tyrnävää? Vastaa Tuunaa Tyrnävää -kyselyyn ja kerro meille ideasi

Millaista tekemistä toivot kotikuntaasi? Mikä tekisi Tyrnävästä entistäkin mukavamman paikan elää? Nyt JUURI SINULLA on mahdollisuus ottaa osaa kunnan hyvinvointityöhön ja lähettää meille omat ideasi kotikuntasi tulevaisuuden rakentamiseksi. Osallistu Tuunaa Tyrnävää -kyselyyn ja vaikuta! Toteutamme parhaat ideat syksyllä 2021.

Tuunaa Tyrnävää -kysely on osa Tyrnävän kunnan osallistuvan budjetoinnin mallia, jossa asukkaat pääsevät ohjaamaan 25 000 euroa tärkeiksi kokemiinsa kehittämiskohteisiin kunnassa. Ollakseen toteuttamiskelpoinen idean täytyy kohdistua kuntalaisten tai vaikkapa kyläsi yhteiseksi hyväksi.

Ideointivaiheen Tuunaa Tyrnävää -kyselyssä jokainen kuntalainen voi ehdottaa oman ideansa Tyrnävän kehittämiseksi. Idea voi olla pieni tai suuri. Kutsumme lapset, nuoret, työikäiset ja seniorit kaikki yhdessä ideoimaan! Voit myös ehdottaa useampaa ideaa.

Kun ideat on kerätty kyselyllä, järjestämme kuntalaisille työpajoja, joissa ideoita voidaan jatkokehittää yhdessä. Lopuksi kuntalaiset valitsevat kehitetyistä ideoista parhaat äänestämällä. Parhaiksi valittuja ideoita kunta ryhtyy toteuttamaan syksyllä 2021.

Tuunaa Tyrnävää -kyselyyn voit osallistua sähköisen kyselyn lisäksi kyselylomakkeilla Tyrnävän kunnantalon Sentraalissa, Myllykirjastossa, Temmeksen Salessa ja Murron koululla 3.5. alkaen. Voit myös leikata kyselylomakkeen 5.5. Rantalakeuden liitteenä koteihin jaettavasta Kuntatiedotteesta ja palauttaa sen ideoidesi kera johonkin edellä mainituista palautuspisteistä. Tartu tilaisuuteen ja jätä ideasi pikimmiten – kyselyyn voi osallistua vain 14.5. saakka. Rakennetaan meidän Tyrnävästä entistäkin parempi!  

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on kunnan tehtävä. Se on tietoista voimavarojen kohdentamista kuntalaisten hyvinvointiin ja terveyteen. Käytännössä kyse on tehtävistä, joiden tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn lisääminen, sairauksien ja syrjäytymisen ehkäisy ja osallisuuden vahvistaminen. Näitä tehtäviä toteutetaan kunnan kaikilla toimialoilla. Edistämällä hyvinvointia ja osallisuutta parannetaan kuntalaisten elämänlaatua, lisätään työllisyyttä, työkykyä ja tuottavuutta ja hillitään sosiaalisten ongelmien ja eriarvoisuuden kasvua. Tyrnävän kunnan osallistuvan budjetoinnin malli on osa tätä kokonaisuutta.

Vastaa kyselyyn tästä:
https://link.webropolsurveys.com/S/0281C7EB4D1E78FE


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!