-

Käyttösäännöt

OUTI-kirjastoilla on yhteinen asiakas- ja aineistorekisteri sekä kirjastojärjestelmä. OUTI-kirjastoilla on myös yhteiset käyttösäännöt ja maksut.  

Palvelut

Lehdet

Kaikki lehdet uusinta numeroa lukuun ottamatta ovat lainattavia.

Asiakkaiden käytössä on myös ePress ja eMagz -palvelut. Kirjaston tiloissa käytettävä ePress-palvelu sisältää kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Palvelua voi käyttää  kirjaston asiakaskoneilla. eMagz-palvelu sisältää kotimaisia aikakaus- ja ammattilehtiä digitaalisina näköislehtinä. Kirjaudu palveluun kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla osoitteessa https://pek.emagz.fi/

Luukkupalautus

Kirjaston henkilökunta pyytää asiakkaita kiinnittämään huomiota palautusluukun tekstiin:
Luukkuun palautus lainaajan vastuulla. Palautus vain kirjoille. Helposti rikkoontuva aineisto (cd- ja dvd-levyt) pyydetään palauttamaan kirjaston aukioloaikana.

Kotiseutukokoelma

Kirjastossa on Tyrnävä-kokoelma, jossa on Tyrnävää käsittelevää aineistoa (mm. lehtileikekokoelma) sekä paikkakunnalla syntyneiden ja täällä vaikuttaneiden henkilöiden tuotantoa tutkijoiden käytössä. Kotiseutukirjailija Väinö Kirstinän tuotanto on omana kokoelmana. Myllykirjastossa on myös tutkijakäyttöön Väinö Kirstinän kotikirjastosta vuonna 2016 lahjoitettu kokoelma Väinö Kirstinälle omistettuja teoksia. Lauri ja Hannu Mustakallion kokoelma on myös sijoitettu osaksi kotiseutukokoelmaa. Mustakallio-kokoelma sisältää Hannu Mustakallion tuotantoa sekä Tyrnävällä kirkoherrana toimineen Lauri Mustakallion kääntämät tai toimittamat teokset.

Työskentelytilat

Asiakkailla on mahdollisuus varata lehtisalin Vihreää Kamaria työskentelyyn tai opiskelukäyttöön maksutta.

Internet ja tekstinkäsittely

Tyrnävän kirjastossa on asiakkaiden käytössä yksi asiakaspääte, käyttöaika 1 tunti. Koneelta on myös tulostusmahdollisuus. Kirjastossa on lainattavissa myös Hublet-tabletteja (laina-aika 2 tuntia kirjaston tiloissa), joilla voi käyttää erilaisia internet-pohjaisia ohjelmia. Tableteilta voi myös tulostaa. Mustavalkoisen tulosteen hinta on 0,20 €/arkki. 

Kopiokone

Mustavalkoinen A4 ja A3 hinta 0,20 €/arkki. Värillinen A4 ja A3 hinta 0,50 €/arkki. Maksu käteisellä, maksukortilla tai kirjastosta hankittavalla kopiokortilla. Kopiokorttiin voi tarvittaessa ostaa lisää kopiosaldoa.

Piano

Kirjaston asiakaspalveluaikoina voit soittaa nuortenhuoneessa sijaitsevaa digitaalipianoa. Pianon soittamiseen tarvitsen kuulokkeet, jotka lainataan kirjaston asiakaspalvelusta.