Sosiaali ja terveys
-

Kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteelle 1.1.2023 alkaen. 

Tavoitat kuitenkin paikalliset sosiaali- ja terveyspalvelut myös vuodenvaihteen jälkeen käyttäen samoja, näiltä sivuilta löytyviä paikallisia puhelinnumeroita ja muita yhteystietoja kuin tähänkin saakka.  Kaikki paikalliset sote-palveluiden yhteystiedot, kuten Tyrnävän terveyskeskuksen, ikäihmisten palveluiden, suun terveydenhuollon, sosiaalipalveluiden ja muiden sote-palveluiden, säilyvät siis toistaiseksi samoina. 

Asiakkuudet, asiakastiedot ja ajanvaraukset siirtyvät automaattisesti Pohteelle, eikä muutos vaadi asiakkaita toimenpiteitä.

Huomioithan, että Tyrnävän kunnan alaisia sosiaali- ja terveyspalveluiden verkkosivuja ei enää päivitetä 1.1.2023 jälkeen, joten tutustu ajantasaisiin uutisiin, tietoihin ja ohjeistuksiin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen sivuilla, jotka julkaistaan  29.12.2022 osoitteessa www.pohde.fi  Huom! 29.12. alkaen sivuilta löytyvät koko hyvinvointialueen tarjoamat sosiaali- ja terveyspalvelut, mutta ennen torstaita 29.12. osoite www.pohde.fi vie vielä hyvinvointialueen valmistelunaikaiseen sivustoon.

Sosiaali ja terveys on Tyrnävän kunnan sosiaali ja terveysosasto. Terveys- ja sosiaalipalvelut ovat sosiaali- ja terveyslautakunnan ohjauksessa. Vanhus- ja vammaisneuvostot ottavat omasta näkökulmastaan kantaa valmisteltaviin asioihin.

Kuntastrategia 2020–2026 mahdollistaa tarpeelliset sosiaali- ja terveyspalvelut. Kunnan palvelutarjonta vastaa kuntalaisten tarpeisiin ja kunnassa on mahdollista järjestää myös yksityisiä palveluita. Peruspalveluiden järjestämiseen satsataan ja toimintaympäristöt ovat turvallisia.

Vision mukaan sivistys ja hyvinvointi sekä turvallinen ja sujuva arki ovat kunnan toiminnan keskiössä. Toimintatavoissa korostuu asiakas- ja asukaslähtöisyys sekä laaja hyvinvointinäkökulma.

Sosiaali- ja terveysosaston hallinto

Eskola, Teija

henkilöstö- ja hyvinvointijohtaja

Nissi, Tarja

palvelusihteeri