-

Julkaistu

Tyrnävän kunnan palveluliikenne

Palveluliikenne iäkkäille ja liikuntarajoitteisille on osa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen järjestämää peruspalvelua Tyrnävän kuntalaisille. Palveluliikenne toimii arkipäivisin ma–pe klo 7.30–15.00 välisenä aikana.

Palveluliikenteen kuljetuksia liikennöi JS Matkat Oy. Liikenteen tarkoituksena on parantaa iäkkäiden ja liikuntarajoitteisten kuljetuspalveluja.

Aikataulutetut palveluliikenteen kuljetukset:

- asiointiliikenne Kempeleeseen / kauppakeskus Zeppelin ja Zimmari

- asiointiliikenne Liminkaan / kuntakeskus

- pienryhmien asiointi- ja päiväretkikuljetukset (mielenterveyskuntoutujat, kuntouttava työtoiminta, nuorten työpaja yms.) Tyrnävän kunnan alueella.

 

Kuljetuksen voi myös tilata

 

Kiinteiden kuljetusten väliaikoina palveluliikenne toimii kutsuliikenteenä, jolloin asiakas tilaa kyydin. Kutsukuljetuksen voi tilata numerosta 050 321 4190. Asiakkaita suositellaan tilaamaan ennalta tiedossa olevat kuljetukset viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Kerralla voi tilata useampia matkoja.

 

Palveluliikenteen maksu asiakkaalle vastaa Oulun seudun joukkoliikenteen mukaista vyöhykehintaa. Kuljettaja perii omavastuuosuuden asiakkaalta.

Kuljettaja avustaa tarvittaessa asiakasta.

 

JS Matkat -palveluliikenne voi tehdä vähäisiä muutoksia liikenteen sopimuksen mukaisiin nouto- ja tuontipisteisiin / toiminta-alueeseen ja aikatauluun, mikäli olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista hoitaa sovitulla tavalla.

 

Palveluliikenteen kiinteät kuljetukset: 

TIISTAI

Aamupäivisin asiointimatka Liminkaan / kuntakeskus (parillisina viikkoina Temmekseltä / parittomina viikkoina Tyrnävältä). Lisätietoja aikatauluista yms. saat soittamalla numeroon 050 321 4190.

 

KESKIVIIKKO

Aamupäivisin asiointimatka Kempeleeseen / Zeppelin ja Zimmari (parittomina viikkoina Temmekseltä / parillisina viikkoina Tyrnävältä). Lisätietoja aikatauluista yms. saat soittamalla numeroon 050 321 4190.

 

 

Lisätiedot

  • Kysy lisää kuljetuksista JS Matkat Oy, puh. 050 321 4190

Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!