Tyrnävän Kehitys Oy hakee TOIMITUSJOHTAJAA
-

Julkaistu

Tyrnävän Kehitys Oy hakee TOIMITUSJOHTAJAA

Tyrnävän Kehitys Oy etsii kokenutta, aikaansaavaa ja näkemyksellistä elinkeinoelämän kehittäjää uuden kehitysyhtiön rakentajaksi. 


Tyrnävän Kehitys on Tyrnävän kunnan omistama osakeyhtiö. Lähes 7000 asukkaan Tyrnävä tarjoaa viihtyisän ja vehmaan kotikunnan Oulun talousalueella työskenteleville. Tyrnävä tunnetaan suosituista satokauden tapahtumista, vahvasta alkutuotannostaan sekä yhtenä Euroopan viidestä parhaasta siemenperuna-alueesta. Alueeltamme löytyy myös kansainvälistä kärkeä edustavaa aeroponista siemenperunatuotantoa.

Sinulla on tuore ja ajassa kiinni oleva näkemys yritys- ja aluekehittämisen kentästä sekä käytännön kokemukseen perustuva ymmärrys siitä, miten kuntasektorin yrityspalvelut saadaan tuottamaan tuloksia. Tiedät, miten uusyrityshankintaa on mahdollista tehostaa, ja sinulla on tuloksellisesta elinkeinoelämän kehittämisestä myös näyttöjä. Tunnet maatalouden arvoketjut ja olet mahdollisesti työskennellyt alkutuotannon ympärille rakentuvien klustereiden kehittämisen parissa ennenkin. 

Yritystuki- ja yhteistyöverkosto on sinulle jo tuttu, osaat hyödyntää hankerahoitusinstrumentteja ja sinulla on kokemusta yritys- ja aluekehittämishankkeista. Tunnet sekä yksityisen että julkisen sektorin toimintaa. Sovitat sujuvasti yhteen monimuotoisia intressejä sekä edistät yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kesken.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta elinkeinoelämän kehittämistyöstä ja hankerahoituksesta, esimies- ja johtamiskokemusta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Eduksi luetaan sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin tuntemus, kokemus uusyrityshankinnasta sekä erityisesti alkutuotannon ja bio- tai kiertotalouden klustereiden tuntemus.

Työn aloitus, palkkaus, työehtosopimus ja muut ehdot määräytyvät laadittavan johtajasopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Sähköiset hakemukset palkkatoiveineen 14.5.2021 klo 16.00 mennessä.

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai vaihtoehtoisesti osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta tehtävästä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tyrnävän Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja Vesa Anttila, +358 40 663 9859.

Hae tehtävää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/toimitusjohtaja-356883/  


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!