Oululaispariskunta löysi unelmien tontin Murron liikuntamaasta, hyvillä yhteyksillä kaupunkiin
-

Julkaistu

Oululaispariskunta löysi unelmien tontin Murron liikuntamaasta, hyvillä yhteyksillä kaupunkiin

20 minuutissa Oulun keskustaan, ulkoliikuntamahdollisuudet, edullisemmat tontit ja metsämaisema takapihalla. Oululaispariskunta löysi unelmansa Murron liikuntamaasta, läheltä kauppakeskus Zeppelinin palveluita ja moottoritien yhteyksiä. Lue koko juttu alla.

 

Löydä ainutlaatuinen kodinpaikka hyvien kulkuyhteyksien ääreltä

Tyrnävä tarjoaa väljempää arkea aivan kaupungin kyljessä. Meillä palvelut ovat lähellä, ja elämä sujuvaa ja turvallista. Olemme lasten ja perheiden kunta, jossa on hyvä harrastaa ja käydä koulua. Moottoritien ansiosta kuljet nopeasti töihin kaikkialle Oulun kaupunkiseudulla sekä hyödynnät helposti alueen koko tarjontaa.

Katso ainutlaatuinen paikka kodillesi mukavamman arjen ääreltä, ja kysy lisää:
Murron liikuntamaan metsään rajautuvat tontit nopeilla yhteyksillä Ouluun.
Omenatarhan ympärille rakentuvan Hirvelän alueen tontit aivan Tyrnävän keskustan tuntumassa.
Idyllisestä jokivarrestaan tunnetun Temmeksen tontit Nelostien tarjoamin hyvin yhteyksin
– Luonnonkaunis, aktiivinen ja yhteisöllinen Markkuu on Suomen Vuoden kylä 2020. Myös Markkuulta on ajoittain myynnissä yksityisiä tontteja. Voit tiedustella Markkuun ajankohtaista tonttitilannetta kunnan rakennusvalvonnasta

Millainen olisi teidän unelmienne tontti? Kysy lisää kodinpaikoista, ota yhteyttä Teija Mikkoseen: teija.mikkonen@tyrnava.fi, p. 044 497 1051.

 

Minnan ja Topin hirsitalo rakennettiin Murron liikuntamaahan

Oululaiset Minna Ikäläinen ja Topi Malinen löysivät paikan unelmiensa kodille Tyrnävän karttapalvelun tonttitarjonnasta. Tilava ja silti kohtuuhintainen tontti rajautuu metsään ja avautuu suoraan Murron liikuntamaahan, Peuranmäen liikunta-alueen reiteille ja kuntoportaille.

– Haimme luonnonläheisyyttä, tilavaa tonttia ja omaa rauhaa, mutta siten, että palvelut olisivat kuitenkin lähellä. Kuljemme töissä Oulussa Peltolassa ja Linnanmaalla, joten kulkuyhteyksien kaupunkiin täytyy olla hyvät, kertoo Minna.

– Katsottiin, mistä tällaisia tontteja löytyisi myös Oulun ympäryskunnat huomioiden, ja lähdettiin ajelemaan tontteja läpi. Kun tultiin käymään Murrossa, Topi ihastui mäntymetsiin ja ulkoliikuntamahdollisuuksiin, Minna jatkaa.

– Hiihtoladuille ja hyville pyöräreiteille pääsee suoraan uuden kotimme vierestä, sanoo Topi.

– Murrosta löytyi metsään rajautuvia tontteja, jotka olivat huomattavasti tilavampia kuin esimerkiksi Oulun uusilla asuinalueilla. Moottoritien ansiosta liikkuminen kaupunkiin on nopeaa, summaa Topi.

Murron kylä on suosittu muuttajien keskuudessa, koska siinä yhdistyvät tilavat, metsään rajautuvat tontit sekä erinomaiset ulkoliikuntamahdollisuudet. Murrosta hurauttaa moottoritietä töihin Oulun keskustan ympäristöön alle 20 minuutissa.

Minnan ja Topin projekti on sujunut joutuisasti, ja nyt ollaan jo talon sisällä maalausvaiheessa.

– Seinien pakkeloinnit alkavat olla tehty ja päästään tekemään sisustustöitä, kertoo Minna.

Tyrnävän kunnan rakennustarkastuksen palvelu on ollut ystävällistä ja joustavaa sekä luvitus sujuvaa.

– Kunnan palvelu on ollut hyvin avuliasta. Aina on saanut vastauksen, kun on tarvittu jotain, ja tarvittaessa hyvin nopeastikin. Kunnan palveluiden sujuvuus rakennusprojektin aikana on Tyrnävällä selkeästi yksi valtti, kertoo Topi.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!