KAMPANJA: Varaa tontti 31.5.2024 mennessä – saat ensimmäisen viiden vuoden tonttivuokran maksutta!
-

Julkaistu

KAMPANJA: Varaa tontti 31.5.2024 mennessä – saat ensimmäisen viiden vuoden tonttivuokran maksutta!

20 minuutissa Oulun keskustaan, ulkoliikuntamahdollisuudet, edullisemmat tontit ja metsämaisema takapihalla. Oululaispariskunta löysi unelmansa Murron liikuntamaasta, läheltä kauppakeskus Zeppelinin palveluita ja moottoritien yhteyksiä. Lue Minnan ja Topin rakennusprojektista sivun alaosasta!

Tyrnävä tarjoaa väljempää arkea aivan kaupungin kyljessä. Meillä on mahdollista asua viihtyisästi niin, että laadukkaat päiväkodit ja Pisa 2022 -menestystäkin saavuttaneet koulut löytyvät kävelymatkan päästä. Olemme lasten ja perheiden kunta, jossa on hyvä harrastaa ja jossa arki on sujuvaa ja turvallista. Moottoritien ansiosta kuljet nopeasti töihin kaikkialle Oulun kaupunkiseudulla sekä hyödynnät helposti alueen koko tarjontaa. 
 

Kampanjatarjous:

Kampanja-aikana 12.4.-31.5.2024 Tyrnävältä tontin varaava omakotirakentaja saa ensimmäisen viiden vuoden tonttivuokran maksutta. Tontti on myös lunastettavissa vastaavalla edulla.

Katso ainutlaatuinen paikka kodillesi mukavamman arjen ääreltä, ja kysy lisää:
Murron liikuntamaan metsään rajautuvat tontit 20 minuuttia Oulun keskustasta ja lähellä kauppakeskus Zeppelinin palveluita. Liikuntamaan reiteille ja aktiviteetteihin kotiovelta. Kävelymatka kouluun ja kahteen päiväkotiin.
Omenatarhan ympärille rakentuvan Hirvelän alueen tontit aivan Tyrnävän keskustan tuntumassa.
Idyllisestä jokivarrestaan tunnetun Temmeksen tontit Nelostien tarjoamin hyvin yhteyksin
– Luonnonkaunis, aktiivinen ja yhteisöllinen Markkuu on Suomen Vuoden kylä 2020. Myös Markkuulta on ajoittain myynnissä yksityisiä tontteja. Voit tiedustella Markkuun ajankohtaista tonttitilannetta kunnan rakennusvalvonnasta

Millainen olisi teidän unelmienne tontti? Kysy lisää kodin paikoista, ota yhteyttä Teija Mikkoseen: teija.mikkonen@tyrnava.fi, p. 044 497 1051.
 


 

Minnan ja Topin hirsitalo rakennettiin Murron liikuntamaahan

Oululaiset Minna Ikäläinen ja Topi Malinen löysivät paikan unelmiensa kodille Tyrnävän karttapalvelun tonttitarjonnasta. Tilava ja silti kohtuuhintainen tontti rajautuu metsään ja avautuu suoraan Murron liikuntamaahan, Peuranmäen liikunta-alueen reiteille ja kuntoportaille.

– Haimme luonnonläheisyyttä, tilavaa tonttia ja omaa rauhaa, mutta siten, että palvelut olisivat kuitenkin lähellä. Kuljemme töissä Oulussa Peltolassa ja Linnanmaalla, joten kulkuyhteyksien kaupunkiin täytyy olla hyvät, kertoo Minna.

– Katsottiin, mistä tällaisia tontteja löytyisi myös Oulun ympäryskunnat huomioiden, ja lähdettiin ajelemaan tontteja läpi. Kun tultiin käymään Murrossa, Topi ihastui mäntymetsiin ja ulkoliikuntamahdollisuuksiin, Minna jatkaa.

– Hiihtoladuille ja hyville pyöräreiteille pääsee suoraan uuden kotimme vierestä, sanoo Topi.

– Murrosta löytyi metsään rajautuvia tontteja, jotka olivat huomattavasti tilavampia kuin esimerkiksi Oulun uusilla asuinalueilla. Moottoritien ansiosta liikkuminen kaupunkiin on nopeaa, summaa Topi.

Minna ja Topi kertovat, että Tyrnävän kunnan rakennustarkastuksen palvelu on ollut ystävällistä ja joustavaa sekä luvitus sujuvaa. Projekti on sujunut joutuisasti.

– Kunnan palvelu on ollut hyvin avuliasta. Aina on saanut vastauksen, kun on tarvittu jotain, ja tarvittaessa hyvin nopeastikin. Kunnan palveluiden sujuvuus rakennusprojektin aikana on Tyrnävällä selkeästi yksi valtti, kertoo Topi.

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!