-

Vanhempi–taapero-tanssi
Kuulammen liikuntahallin peilisalissa alkaa
vko 37 tiistaina 14.9.2022 klo 17.00–17.45

Tanssia pienille varpaille yhdessä vanhemman kanssa!
Kurssin kesto: syyskausi 14.9.–23.11.2022 ja
kevätkausi 11.1.–19.4.2023.
Kurssimaksu 45 € (syksy ja kevät).
Kurssille mahtuu 10 lasta + vanhempaa.

Vanhempi & Taapero(1,5–3 v.) -tunti on vuorovaikutuksellinen tanssi- ja liikunta-
tuokio. Liikkuminen yhdessä vanhemman kanssa vahvistaa lapsen itsetuntoa ja rohkaisee kokeilemaan taitojaan. Liikunnan tuoma ilo ja positiiviset liikuntakoke-
mukset vanhemman kanssa vahvistavat lapsen myönteistä suhtautumista liikkumiseen. Vanhemman ja taaperon yhteinen harrastus on oiva tapa tukea lapsen kehitystä.

Lapset ovat erilaisia kuten me aikuisetkin. Toinen kiipeilee ja juoksee päätä pahkaa ideasta seuraavaan kokeillen ennakkoluulottomasti kaikkea. Toinen taas katsoo ensin rauhassa sivusta ja haluaa varovaisesti kokeilla, miltä jokin tietty liikkuminen tuntuu. Tunneilla luodaan turvallinen tila kokeilla ja harjoitella eri liikuntataitoja lapsen omaan tahtiin. Yhteinen tekeminen luo rohkeutta pienelle taaperolle, mutta myös vanhemmalle.

Tuntisisältö:
– Tunti koostuu ohjatuista tanssileikeistä ja luovasta tanssista, jotka etenevät lapsen ehdoilla erilaisten mielikuvien, lorujen, musiikin ja välineiden innoittamana.
– Vanhempi–taapero-tanssin tavoite on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen, perusliikuntataitojen harjoittaminen ja tanssin peruselementteihin tutustuminen.
– Tunneilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, mikä helpottaa siirtymistä KiddieJam -tanssitunnille, jossa tanssitaan jo ilman vanhempia.

Varusteet:
– Rennot jumppavaatteet
– Pitkät hiukset kiinni
– Liukuestetossut tai avojaloin
– Juomapullon voi ottaa mukaan tunnille
– Jumppamatto
Opettaja: Noora Mommo

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella
 

Tarkista kenttä!
Tarkista kenttä!
Tarkista kenttä!
Tarkista kenttä!
Tarkista kenttä!
Tarkista kenttä!
Tarkista kenttä!