Kouluun ilmoittautuminen
-

Julkaistu

Kouluun ilmoittautuminen

KOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Syksyllä 2023 peruskoulun ensimmäiselle luokalle tulevien oppilaiden kouluun ilmoittautuminen tapahtuu Wilmassa nykyisillä Wilma-tunnuksilla osoitteessa https://tyrnava.inschool.fi (Lomakkeet, Perusopetukseen ilmoittautuminen).

Ilmoittautumisaika 1.2.–15.2.2023.

Matkalla kouluun -tiedote jaetaan esiopetuksen oppilaille tammikuun lopussa. Mikäli lapsi on muuttamassa Tyrnävälle ja on käynyt esiopetuksen muualla, ottakaa yhteys sivistysosaston palvelusihteeriin p. 044 497 1022.

PERUSOPETUKSEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN HAKEMINEN LUKUVUODEKSI 2023–2024

Aamu- ja iltapäivätoimintaa tarjotaan kaikille Tyrnävän kunnan peruskoulun 1–2 luokkien oppilaille sekä niille 3–9 luokkien oppilaille, jotka kuuluvat erityisen tuen piiriin. Toimintaa järjestetään koulun työpäivinä (lukuun ottamatta lauantai- ja päättäjäispäiviä) Kirkkomännikön, Murron ja Temmeksen kouluissa. Aamutoimintaa järjestetään vain erityistä tarvetta vaativissa tilanteissa. Osallistuminen toimintaan on vapaaehtoista, mutta maksullista. Kuljetuksista vastaavat lasten huoltajat.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan Wilmassa osoitteessa https://tyrnava.inschool.fi (Lomakkeet, Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen)

Hakuaika 1.2.–15.2.2023.

Ensimmäiselle luokalle tulevien oppilaiden hakeminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin kouluun ilmoittautuminen. Tulevien 2. luokkalaisten ja erityisen tuen piirissä olevien oppilaiden hakeminen tapahtuu myös Wilmassa huoltajien nykyisillä Wilma-tunnuksilla. Mikäli huoltajalla ei ole käytössä nettiliittymää, paperilomakkeen saa aamu- ja iltapäivä-toimintapaikoista tai koululta.

Lisätietoja:
Antti Yrttiaho, Murron koulu, p. 044 497 1002
Tarja Hietikko, Kirkkomännikön koulu, p. 044 497 1238
Eero Rautakoski, Temmeksen koulu, p. 044 497 1001


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!