Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme ASIAHALLINTAVASTAAVAA vakituiseen virkaan
-

Julkaistu

Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme ASIAHALLINTAVASTAAVAA vakituiseen virkaan

Asiahallintavastaavan virka

Tyrnävän kunnassa on haettavana ASIAHALLINTAVASTAAVAN vakituinen virka.

Asiahallintavastaavan tehtävänä on vastata koko kunnan asiakirjahallinnosta ja päätearkistosta. Lisäksi virkaan sisältyy mm. tietosuojavastaavan tehtävät sekä muita hallinnollisia tehtäviä. 

Hakemukset 5.2.2023 klo 23.59 mennessä Kuntarekryn kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/asiahallintavastaava-496405-1/

Tule töihin mukavamman arjen kotikuntaan!

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulla. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme! 

Tehtävän vaatimukset

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto (arkistotutkinto) tai vastaava AMK-tutkinto/ammattitutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää kunnallisen alan tuntemusta, alan lainsäädännön tuntemusta, sekä itsenäistä harkintaa ja päätöksentekokykyä. 

Hakijan eduksi katsotaan kirjaamiskokemus ja kunta-alan työkokemus. 

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä. 

Lisätiedot

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Jarno Kilpinen, p. 040 486 8300, jarno.kilpinen@tyrnava.fi

Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 

Viran täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!