Seudullisten ympäristönsuojelumääräysten päivittäminen käynnistyy
-

Julkaistu

Seudullisten ympäristönsuojelumääräysten päivittäminen käynnistyy

Oulun seudun ympäristötoimi päivittää vuoden 2024 aikana toimialueen ympäristönsuojelumääräyksiä vastaamaan nykyisiä tarpeita ja lainsäädäntöä. Nykyiset määräykset ovat tulleet voimaan 1.8.2017 ja ne ovat voimassa Oulussa, Hailuodossa, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella ja Tyrnävällä. 

Keväällä ympäristönsuojelumääräysten luonnoksen nähtävillä olon aikana järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus, jossa esitellään luonnos päivitettävistä ympäristönsuojelumääräyksistä. Tilaisuuden tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan lähempänä.

Ympäristönsuojelumääräykset ovat kunnan antamia ympäristönsuojelua koskevia määräyksiä, joiden tarkoituksena on ehkäistä ympäristön pilaantumista paikallisella tasolla. Ympäristönsuojelumääräykset koskevat muun muassa jätevesien käsittelyä, polttoaine- ja kemikaalisäiliöitä, melun ja tärinän torjuntaa sekä ilmansuojelua. 

Määräykset ovat voimassa kaikissa Oulun seudun ympäristötoimen toimialueen kunnissa ja ne koskevat kaikkia, niin yrityksiä, yhteisöjä, viranomaisia kuin yksityishenkilöitä.

Lisätietoja:
Roosa Kesonen
ympäristötarkastaja
Oulun seudun ympäristötoimi
roosa.kesonen@ouka.fi, 044 703 6792
 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!