Valtakunnallinen Leikkipäivä 24.4.2021
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Tyrnävän Kotiseututalo
Pytinkitie 8, 91800 Tyrnävä

Katso kartalla


Lisätiedustelut

MLL Tyrnävän yhdistys
045 840 8331

-

Valtakunnallinen Leikkipäivä 24.4.2021

Omatoiminen leikkipolku valtakunnallisen leikkipäivän kunniaksi!

Leikkipolku on tehty valtakunnallisen leikkipäivän kunniaksi tyrnäväläisille lapsille, perheille ja kaikille muillekin luonnossa liikkuville! Leikkipäivän teemana on tänä vuonna "Leikkien lähelle luontoa". Teeman avulla halutaan nostaa esiin luonnon ja lähiympäristön merkitys leikissä.

Leikkipolku koostuu seitsemästä (7) rastista. Rastit sisältävät esimerkiksi tehtäviä ja runoja luontoon sekä lähiliikuntaan liittyen. Rasteilla on lisämateriaalia, jota voi kuunnella/katsella QR-koodin avulla. QR-koodin lukemiseen voit ladata matkapuhelimeesi sovelluksen esimerkiksi Google Play Storesta tai Applen App Storesta. Annathan rastien olla paikoillaan koko Leikkipäivä-tapahtuman ajan, jotta muutkin voivat käydä rastit läpi. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, ei ilmoittautumista!

Huomioithan, että tapahtumassa ei ole mahdollisuutta käyttää wc-tiloja. Osallistujien tulee itse huolehtia mahdolliset koronarajoitteet (ryhmäkoko, turvavälit, kasvomaskit ja käsien desifiointi). Mikäli koronarajoitukset tiukentuvat, voimme joutua perumaan tapahtuman nopeallakin aikataululla.


Kutsu kaveri mukaan!