tärkeä luento nuorten seksuaalikasvatuksesta Kuulammen yläkoulun oppilaiden vanhemmille
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka:

-

tärkeä luento nuorten seksuaalikasvatuksesta Kuulammen yläkoulun oppilaiden vanhemmille

Tule kuulemaan tärkeää luentoa nuorten seksuaalikasvatuksesta Kuulammen yläkoulun oppilaiden vanhemmille torstaina 14.4.2022 klo 18:00-19:45 Myllykirjaston Kivipirtissä ja kirjaston lehtisalissa! Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Tarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumaan alla!👇

Jokainen vanhempi seksuaalikasvattaa joko tietoisesti tai tiedostamattaan. Seksuaalikasvatus ei liity pelkkiin terveystiedon tai biologian opintoihin, vaan ylettyy yli oppiainerajojen ja koskettaa nuorten jokapäiväistä arkea. Seksuaalisuus on jokaisessa meissä ja se kuvastaa sitä, keitä me ihmisenä olemme, mitä tunnemme, miten itseämme ilmaisemme ja mikä tuo meille elämässä iloa. Jokainen ihminen on seksuaalinen, vaikkei koskaan tekisi seksuaalisia tekoja.

Illan aikana käsitellään mm. seksuaalisuuden ja seksuaalikasvatuksen käsitteitä sekä seksuaalisuuden merkitystä nuoren elämässä, jokaisen yhtäläisiä seksuaalioikeuksia ja kasvattajan vastuuta sensitiivisen kasvatuksen toteuttamisessa. Puhumme myös ihmisten moninaisuudesta ja siitä, millä tavalla vanhempana voi tukea nuoren mietteitä ihmisyyteen liittyen ja edistää avointa keskustelukulttuuria kotona. Puhumme turvataidoista, omien rajojen asettamisesta ja toisten rajojen kunnioittamisesta.

Luennoitsijana toimii kasvatustieteen maisteri, auktorisoitu seksuaalikasvattaja Mari Korpela. Jos haluat kuulla jostain tietystä aiheesta, luennoitsijalle voi myös lähettää etukäteen kysymyksiä ja ajatuksia osoitteeseen mari@marikorpela.com. Illassa on aikaa myös avoimelle keskustelulle.

Lisätiedot tilaisuudesta: nuoriso-ohjaaja Noora Pinoniemi, p. 040 643 0936, noora.pinoniemi@tyrnava.fi

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu: tiistaihin 12.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen noora.pinoniemi@tyrnava.fi Ilmoitathan samalla myös mahdollisista erityisruokavalioista.

#seksuaalikasvatus #nuoret #nuorisotoimi #laadukkaatlähipalvelut #meidäntyrnävä #tyrnävä #tyrnävänkunta


Kutsu kaveri mukaan!