Norsun uuden rahoituskauden esittely yhdistystoimijoille
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Kirjaston Kivipirtin kokoustila
Meijerikatu 3, 91800 Tyrnävä

Katso kartalla

-

Norsun uuden rahoituskauden esittely yhdistystoimijoille

Nouseva Rannikkoseutu eli Norsu myöntää rahoitusta yhdistysten ja mikroyritysten erilaisiin investointi- ja kehittämishankkeisiin. Norsu on valmistautumassa nyt uuteen rahoituskauteen, joka käynnistyy kevään 2023 aikana. Olemme perinteisesti uuden kauden käynnistyessä kiertäneet jokaisessa toiminta-alueemme kunnassa kertomassa tuki- ja rahoitusmahdollisuuksista. Pidämme jokaisessa kunnassa ainakin yhden tilaisuuden, jossa kerromme uuden kauden rahoituksesta yhdistyksille. Rahoitukseen on tulossa muutoksia kuluvaan kauteen verrattuna.

Illan aikana kerromme sekä tuki- ja rahoitusasioista, mutta varaamme aikaa myös uusien hankkeiden ideointiin ja neuvonnalle niille yhdistyksille, joilla on jo valmis hankeidea. Lisäksi kuulemme iltojen aikana mieluusti toiveita myös nuoriin, yhdistysten kansainvälistymiseen sekä ympäristötoimintaan liittyvistä asioista ja toiveista.

Lisätietoa illasta ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä https://nousevarannikkoseutu.fi/ajankohtaista/rahoitusinfot-yhdistyksille/


Kutsu kaveri mukaan!