-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Luonto- ja hyvinvointitalo Peukaloinen Markkuun kylällä
Ängeslevän-Ylipääntie 6, 91800 Tyrnävä

Katso kartalla


Lisätiedustelut

Markkuun Seudun Kyläyhdistys ry
0407550110

-

Lempeä lauantai

Helmikuinen tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat panostaa omaan hyvinvointiinsa.

Lempeän lauantain ohjelmassa on tarjolla klo 11–13 maksutonta, helppoa joogaa nonstoppina (joogaohjaajana Satu Pesonen), mahdollisuus mitata puristusvoimaa ja kehonkoostumusta sekä kokeilla luontotaiteilua omatoimisella pisteellä. Klo 13–15 paikalla on Naturest Oy:n asiantuntija kertomassa vinkkejä meille kaikille tärkeään palautumiseen ja päivän päätteeksi Lumoudutaan luonnosta ❤ Klo 11–15 on myös mahdollista varata lyhyitä 15 min tai 30 min hieronta-aikoja, myös intialaista päähierontaa.

Hierontaa tekee Kosketuksen lämpö -yrittäjä ja se on maksullista (käteismaksu, hinnat 15 min 13 €, 30 min ja intialainen päähieronta 25 €). Hierojalla on käytössään erillinen tila. Hierontaan tulee tehdä etukäteisvaraus sähköpostitse osoitteeseen yhdistys(at)markkuu.fi Kyläyhdistyksen kahviosta saat pikkurahalla energiaa päivään, avoinna koko tapahtuman ajan (käteismaksu).

Kaikille avoin tapahtuma järjestetään osana Pohjois-Pohjanmaan liikunta ja urheilu ry:n Eloa ja iloa kylille -hanketta. Hierontaa ja kahviota lukuunottamatta tapahtuman ohjelma on maksutonta.

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin Luontohyvinvoinnin kylään Markkuulle!


Asiasanat


Kutsu kaveri mukaan!