Kauneus- ja hyvinvointi-ilta 16.3. klo 18–20
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Myllykirjaston lehtisali & Kivipirtti

-

Kauneus- ja hyvinvointi-ilta 16.3. klo 18–20

Ohjelma: 

18.00 Musiikkiesitys Noora Aitjärvi laulu, Ronja Heiskari säestys

18.10 Vinkkejä meikkaukseen & kampauksiin Emerald

18.30 Akupunktion työnäytös, Henriikka Pitkänen, HeVi

18.45 Mitä hyvinvointi on ja miten siitä huolehdit? Lasse Lyijysen haastattelu

19.00 Yrittäjähaastattelut mukana olevista yrittäjiltä

19.30 Pieni rentoutushetki, Tmi Katja Annukka

20.00 Tapahtuma päättyy

Illassa ovat mukana seuraavat yritykset:

Alisa Hägg: Esillä naisten asusteita; käsinmaalatut ponchot, huivit, laukut. Kangaspuilla kudotut ponchot ja shaalit.

ChocoSomnia: Suklaasta nautintoa, käsintehtyä suklaata Oulusta

Energiahoitola Lilli Kirjava: Terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys, tuotteinani ovat energiahoidot sekä työhyvinvointivalmennukset.

Evelace Boutique: Mukana illassa myös Tyrnäväläisen Anna Väliahon liike Oulun Kaakkurista tarjoaa henkilökohtaista ja ammattitaitoista alusasujen pukeutumispalvelua

Hierontapalvelu HeVi: Klassinen hieronta ja akupunktio. Illan aikana on mahdollisuus päästä kokeilemaan akupunktiota sekä tutustua välineistöön, jota käytetään akupunktiossa ja kuivakuppauksessa.

Hius ja kauneus Emerald: Koko perheen parturi-kampaamo ja- kauneushoitola Tyrnävän keskustassa. Illan aikana saat meikki- ja kampausvinkkejä & pääset itse testaamaan mm kampausten tekoa ammattilaisen opastuksella.

Hyvinvointia Vainiolta: Hermorata- sekä klassista hierontaa Tyrnävällä, pysähdy kyselemään & kuulemaan, mitä on hermoratahieronta ja mihin siitä löytyy apua.

iiik Design: Uniikit virkatut korvakorut. Rakkaudelle ja ilolla tehty, tuu tutustumaan mallistoon ja korujen tarinaan.

Kosketuksen Lämpö: hemmottelu- ja hyvinvointipalveluja mm klassista hierontaa, Body Mind Energy Balancing Method-energiahoitoa, Intialainen päähierontaa Vyöhyketerapeuttinen jalkahierontaa, jne.  Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen tarjontaan.  

Local: Syksyllä 2022 avattu kuntosali Tyrnävän keskustassa. Illan aikana tarjouksia mm kuntosalijäsenyyksiin kulkukortti ja 30 min. laiteohjaus veloituksetta. (Edun arvo 35€). Tarjouksia myös PT Venlan palveluista mm harjoitusohjelma ja ohjaus 49€. (norm 79€)

Pohjolan luomuhunaja: Hunajasta hyvinvointia, hunajatuotteiden maistatusta, mesiangervo- ja pihkavoiteen testausta, myynnissä myös tuotteita.

Siroa: käsityönä tehtyjä puu- ja helmikoruja, lisätietoa Instagramista ja Facebookista nimellä siroakoru. Tervetuloa tutustumaan.

Tmi Katja Annukka: Kuntosaliohjelmat & ohjaukset, pt-palvelut sekä ryhmäliikunnat.


Asiasanat


Kutsu kaveri mukaan!