Eläinpotretit luontopolulla -valokuvanäyttely, Markkuun luontopolku
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Luonto- ja hyvinvointitalo Peukaloinen
Ängeslevän Ylipääntie 6, 91800 Tyrnävä

Katso kartalla


Lisätiedustelut

Markkuun Seudun Kyläyhdistys ja Pohjoisen Luontokuvaajat
0405609785

-

Eläinpotretit luontopolulla -valokuvanäyttely, Markkuun luontopolku

Näyttelyn avajaiset

Tulevana syksynä saapuu Markkuun luontopolun varteen Pohjoisen Luontokuvaajat ry:n Eläinpotretit luontopolulla -valokuvanäyttely.

Reitin varrelta tulet löytämään kolmekymmentä kiehtovaa eläinaiheista taulua Pohjois-Suomessa esiintyvistä eläimistä. Näyttely on paikalla ainakin kesään 2024 asti. Tule retkeilemään yksin tai yhdessä ystävien/perheen kanssa ja nauttimaan samalla hieman erilaisesta valokuvanäyttelystä luonnon helmassa.

Näyttelyn avajaisia vietetään sunnuntaina 8.10.2023 klo13–15 Luonto- ja hyvinvointitalo Peukaloisessa, Ängeslevän Ylipääntie 6, Tyrnävä.

Ohjelma:
- Pohjoisen Luontokuvaajat ry esittäytyy
- Siivin ja käpälin - elämää Suomen luonnossa, lyhytelokuva, toteutus Pohjoisen Luontokuvaajat, esitykset klo 13.30, 14.00 ja 14.30

Siivin ja käpälin – elämää Suomen luonnossa -lyhytelokuva Pohjoisen Luontokuvaajat, lyhyesti ja tuttavallisesti Polku, on Oulussa toimiva yhdistys. Luonnossa liikkuvien jäsenten kiinnostuksen kohteina ovat usein tarkka-aistiset, varovasti lähestyttävät kohteet. Nämä luonnonvaraiset eläimemme ovat pääroolissa Siivin ja käpälin -multivisiossa. Esitystä vie eteenpäin kehyskertomus. Tarinan lomassa viivähdetään useaan otteeseen eläinten elinympäristöissä ja herkistytään havumetsäisen maamme luonnon rikkauksien äärellä. Toisaalta esityksessä kannetaan huolta lajistossamme tapahtuvista muutoksista. Musiikki rytmittää kerrontaa. Esityksen pituus on noin 20 minuuttia.

Tapahtumaan on vapaa pääsy

– Tervetuloa! Kyläyhdistyksen kahvio palvelee kävijöitä pikkurahalla 😊 Varaa käteistä mukaan!


Kutsu kaveri mukaan!