Eija Nevalan näyttely: Tango ja muita kuoseja julkisiin tiloihin
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Myllykirjasto
Meijerikatu 3, 91800 Tyrnävä

Katso kartalla

-

Eija Nevalan näyttely: Tango ja muita kuoseja julkisiin tiloihin

Tyrnävän Myllykirjastoon heinäkuuksi rakentuva näyttely TANGO ja muita kuoseja julkisiin tiloihin esittelee tekstiilisuunnittelija, muotoilija Eija Nevalan kuosisuunnittelua.

Limingassa asuvan ja työskentelevän suunnittelijan kuosit painetaan Tanskassa, ja projektisisustuksen ammattilaisten välityksellä ne päätyvät verhoiksi kouluihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin eri puolille Suomea. Kuluneen vuoden aikana malliston kuoseja ja kankaita on käytetty mm. Rakentamisen ruusu -palkinnon saaneessa Puistosairaalassa (HUS), Pohjois-Karjalan keskussairaalassa sekä Sampolan koulussa ja päiväkodissa Tampereella. Oulun seudulla esimerkiksi kesän aikana valmistuvan Vaskikankaan päiväkodin tilat viimeistellään kotimaisella kuosisuunnittelulla ja kestävästi tuotetuilla kankailla.

Eija Nevala on työskennellyt julkitilojen tekstiilien ja projektisisustusten parissa useita vuosia; ensimmäiset projektit oman julkitilamalliston kanssa toteutettiin vuonna 2007. Tyrnävän näyttelyä voisi siis hyvällä syyllä kutsua 15-vuotis juhlanäyttelyksi. Juhlaan on syytä myös siksi, että Myllykirjastossa saa ensiesittelynsä malliston uusi kuosi TANGO.

TANGO ja muita kuoseja julkisiin tiloihin on esillä Myllykirjaston näyttelytilassa heinäkuun ajan.

Avajaisten sijaan kutsumme teidät piipahtamaan paikalla viimeisenä aukiolopäivänä 29. 7. kello 12 – 14, jolloin tarjoilemme kuosien lisäksi musiikkia ja pientä purtavaa.

 

 


Kutsu kaveri mukaan!