Tyrnävän kunnan joulunajan tapahtumat perutaan koronatartuntojen ehkäisemiseksi
-

Julkaistu

Tyrnävän kunnan joulunajan tapahtumat perutaan koronatartuntojen ehkäisemiseksi

Tyrnävän kunnan koronatilanne on pahentunut voimakkaasti viime viikkojen aikana. Tilanne on tällä hetkellä pahin koko tämän miltei kahden vuoden ajanjakson aikana. Nykyiset tartunnat ovat olleet pääasiassa perheissä ja oireet lieviä perusflunssan kaltaisia. Tilanne kuormittaa kuitenkin erityisesti terveydenhuoltoa, ja olemmekin joutuneet siirtämään ei-kiireellisiä hoitoja eteenpäin. Kiireellisyys on myös määrittänyt takaisinsoittoja terveydenhuoltoon tulleiden yhteydenottojen osalta, jolloin ei-kiireellisissä tapauksissa emme ole pystyneet aina soittamaan takaisin. 

Tilannearvio on tehty yhdessä sosiaali- ja terveysosaston henkilöstön sekä kunnan johtoryhmän kanssa. Tilanteeseen perustuen joudumme valitettavasti perumaan kaikki Tyrnävän kunnan järjestämät sekä Tyrnävän kunnan tiloissa järjestettävät joulunajan tapahtumat alkaen Tyrnävän Joulutorista lauantaina 11.12.

 

Uudenvuoden tulet -ulkotulitapahtuma kuitenkin järjestetään 31.12., koska tapahtuma on luonteeltaan sellainen, että sillä ei ole nähtävissä vaikutuksia koronatilanteeseen. 

 

Pahoittelemme tapahtumien peruuntumista. Kuntalaisten terveys ja terveydenhuollon kuormituksen järkevä hallinta asetetaan kuitenkin etusijalle. 

 

Toivotamme kaikille hyvää ja turvallista joulun odotusta!

 

Vesa Anttila

kunnanjohtaja

 

Lataa tiedote pdf-muodossa

 

Lisätietoja: 
Vesa Anttila, kunnanjohtaja, Tyrnävän kunta, p. 040 663 9859, vesa.anttila@tyrnava.fi


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!