-

Julkaistu

Tietoa kuntavaaleista

Tervetuloa äänestämään!

 

Kuntavaalit 2021 järjestetään sunnuntaina 13.6.2021. Ennakkoäänestys on Tyrnävän kunnantalolla 25.5.8.6.2021 arkisin klo 1220 ja viikonloppuisin klo 918.

 

Koronapandemia on huomioitu äänestysjärjestelyissä mm. tehostettuna äänestyskoppien ja -välineiden puhdistuksena. Äänestämään on turvallista tulla normaalit koronatoimet huomioon ottaen. Jos olet tartuntatautilääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksessä, soita ennen äänestämään tuloa keskusvaalilautakunnan sihteerille, yhteystiedot alla. Karanteenissa oleville järjestetään ulkoäänestysmahdollisuus ennakkoilmoittautumisten mukaan.

 

Ehdokaslistojen yhdistelmä on julkaistu kunnan virallisella ilmoitustaululla, Tyrnävän nettisivuilla kuulutuksissa, ja se löytyy myös muista julkisista tiloista. Yhdistelmään on mahdollista tutustua myös äänestyspaikalla. Ehdokaslistojen yhdistelmä on myös tämän tiedotteen liitteenä.


Varsinaisena vaalipäivänä 13.6. äänestys tapahtuu omalla äänestyspaikalla: Murron koululla, Tyrnävän kunnantalolla tai Temmeksen koulun liikuntasalissa (Huom.! Muuttunut äänestyspaikka). Oma äänestyspaikka selviää kotiin postitetusta äänioikeusilmoituksesta. Tarvittaessa äänestyspaikan voi tarkistaa keskusvaalilautakunnan sihteeriltä.

 

Tyrnävän kunnan keskusvaalilautakunnan puolesta:

Jaana Koski
Keskusvaalilautakunnan sihteeri
050 316 8773

 

Ehdokaslistojen yhdistelmä


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!