Psykologi – etsitkö mukavampaa arkea?
-

Julkaistu

Psykologi – etsitkö mukavampaa arkea?

Tyrnävän kunnan terveyspalvelut hakevat PSYKOLOGIA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2.5.2022 alkaen.

Työ on matalan kynnyksen mielenterveystyötä alaikäisten lasten, nuorten sekä heidän perheidensä parissa. Lisäksi monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat koulupsykologin tehtävät Tyrnävän kunnassa. Psykologilla on vapaus kehittää työotettaan omannäköiseksi. Yhteistyötä tehdään toisen psykologin, kunnan muiden työntekijöiden sekä konsultoivan psykiatrin kanssa. Lisäksi on mahdollisuus säännölliseen työnohjaukseen.  

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä. Tehtävässä edellytämme laillistetun psykologin pätevyyden, itsenäistä työotetta, kykyä työskennellä moniammatillisissa verkostoissa sekä hyviä ihmissuhde-taitoja. Eduksi luetaan työkokemus työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/psykologi-421323-1/ 

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme laadukkaiden lähipalveluiden ja viihtyisämmän asumisen kunta, josta on helppoa hyödyntää Oulun kaupunkiseudun koko tarjontaa. Nopeiden yhteyksien ansiosta meillä on sujuvaa käydä töissä kaikkialta Oulusta ja ympäryskunnista. Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta, jonka poikkeuksellisen nuori ikärakenne tekee siitä eläväisen ja dynaamisen. Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!