Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme TEKNISTÄ JOHTAJAA
-

Julkaistu

Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme TEKNISTÄ JOHTAJAA

Teknisen johtajan virka

Tyrnävän kunta julistaa haettavaksi vakituisen TEKNISEN JOHTAJAN viran. Tekninen johtaja työskentelee kunnan johtoryhmän jäsenenä kunnanjohtajan alaisuudessa.

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!

Tehtävä

Tekninen johtaja vastaa oman osastonsa johtamisesta, hankinnoista, sopimuksista ja kokonaiskehittämisestä kunnassa päätettyjen linjausten perusteella. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä sekä kunnan turvallisuuspäällikkönä.

Tehtävään kuuluu teknisen osaston johtamisen ja kehittämisen lisäksi vastuu kunnan rakennuttamisesta, kiinteistöhuollosta, rakennustarkastuksesta, ympäristöhuollosta, joukkoliikenteestä, ruoka- ja siivouspalveluista sekä maankäyttösuunnitelmien toteuttamisesta. Tehtävä sisältää tiiviin yhteistyön Tyrnävän Vesihuolto Oy:n kanssa.

Edellytämme kokemusta kunnallishallinnosta, strategista johtamisotetta, hyvää henkilöstöjohtamisen taitoa ja kokemusta, paineensietokykyä sekä ratkaisukeskeistä palveluasennetta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytämme vankkaa tuntemusta rakennuttamisesta tai kiinteistöhuollosta.

 Viran hoito alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kuntien TS:n mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 5 400,00 euroa. Lisäksi maksetaan mahdolliset TS:n mukaiset lisät. Sovellamme 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakeminen ja lisätiedot 

Hakemukset 14.6.2022 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tekninen-johtaja-446058/  

Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Haastattelut pidetään Tyrnävän kunnantalolla torstaina 16.6.2022 klo 10:00 alkaen.

Lisätietoja antavat: kunnanjohtaja Vesa Anttila p. 040 663 9859, vesa.anttila@tyrnava.fi tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Annukka Suotula, p. 044 750 5051.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!