Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme MAASEUTUPÄÄLLIKKÖÄ
-

Julkaistu

Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme MAASEUTUPÄÄLLIKKÖÄ

Maaseutupäällikön virka

Nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle Tyrnävän kunta julistaa haettavaksi vakituisen MAASEUTUPÄÄLLIKÖN viran. Maaseutupäällikkö toimii maaseutuhallinnon Tyrnävän yhteistoiminta-alueen johtajana. 

 Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme! 

Tehtävä

Maaseutupäällikkö vastaa maaseutuhallinnon viranomaispalvelujen tuottamisesta Tyrnävän yhteistoiminta-alueella, joka muodostuu Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän kuntien alueesta. Lisäksi tehtävänä on Tyrnävän ja Siikalatvan kuntien yhteistyösopimuksen mukaisesti viranomaispalvelujen tuottaminen Siikalatvan yhteistoiminta-alueelle vastavuoroisuus periaatteella.

Maaseutupäällikkö toimii maaseutuhallinnon Tyrnävän yhteistoiminta-alueen johtajana alaisuudessaan kaksi maaseutuasiamiestä.

Tehtävään kuuluu mm. maaseututoimen johtaminen, maksajaviranomaistoiminnan vastuuhenkilönä toimiminen, maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtävät, tarvittavien rekisterien ylläpito sekä maatalouteen liittyvät arvioinnit, tarkastukset ja lausunnot
    
Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan perehtyneisyys viran tehtäväkenttään.

 Viran hoito alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kuntien KVTES:n mukainen. Sovellamme 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
 

Hakeminen ja lisätiedot

 Hakemukset Kuntarekryn kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/maaseutupaallikko-476496/  7.11.2022 klo 15 mennessä. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Jarno Kilpinen p. 040 486 8300 tai sähköposti: jarno.kilpinen@tyrnava.fi, maaseutupäällikkö Ari Kauppi p. 050 539 3014 tai sähköposti: ari.kauppi@tyrnava.fi.
 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!