Miten sinä kehittäisit Tyrnävää vuonna 2022? Tuunaa Tyrnävää -kyselyyn ja kerro meille ideasi
-

Julkaistu

Miten sinä kehittäisit Tyrnävää vuonna 2022? Tuunaa Tyrnävää -kyselyyn ja kerro meille ideasi

Tyrnäväläinen, miten sinä kehittäisit kotikuntaasi? Mikä tekisi Tyrnävästä entistäkin mukavamman paikan elää? Nyt JUURI SINULLA on mahdollisuus ottaa osaa kunnan hyvinvointityöhön ja lähettää meille omat ideasi kotikuntasi tulevaisuuden rakentamiseksi.

Tuunaa Tyrnävää -kysely on osa Tyrnävän kunnan osallistuvan budjetoinnin mallia, jossa asukkaat pääsevät ohjaamaan 25 000 euroa tärkeiksi kokemiinsa kehittämiskohteisiin kunnassa. Ollakseen toteuttamiskelpoinen idean täytyy kohdistua kuntalaisten tai vaikkapa kyläsi yhteiseksi hyväksi.

Ideointivaiheen Tuunaa Tyrnävää -kyselyssä jokainen kuntalainen voi ehdottaa oman ideansa Tyrnävän kehittämiseksi. Idea voi olla pieni tai suuri. Kutsumme lapset, nuoret, työikäiset ja seniorit kaikki yhdessä ideoimaan! Voit myös ehdottaa useampaa ideaa.

Kun ideat on kerätty kyselyllä, järjestämme kuntalaisille työpajoja, joissa ideoita voidaan jatkokehittää yhdessä. Lopuksi kuntalaiset valitsevat kehitetyistä ideoista parhaat äänestämällä. Kunta toteuttaa parhaaksi valitut ideat.

Voit myös leikata kyselylomakkeen 23.3. Rantalakeuden liitteenä koteihin jaettavasta Kuntatiedotteesta ja palauttaa sen ideoidesi kera kyselylomakkeessa mainittuihin palautuspisteisiin. Tartu tilaisuuteen ja jätä ideasi pikimmiten – kyselyyn voi osallistua maanantaihin 18.4. saakka. Rakennetaan meidän Tyrnävästä entistäkin parempi!

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on kunnan tehtävä. Se on tietoista voimavarojen kohdentamista kuntalaisten hyvinvointiin ja terveyteen. Käytännössä kyse on tehtävistä, joiden tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn lisääminen, sairauksien ja syrjäytymisen ehkäisy ja osallisuuden vahvistaminen. Näitä tehtäviä toteutetaan kunnan kaikilla toimialoilla. Edistämällä hyvinvointia ja osallisuutta parannetaan kuntalaisten elämänlaatua, lisätään työllisyyttä, työkykyä ja tuottavuutta ja hillitään sosiaalisten ongelmien ja eriarvoisuuden kasvua. Tyrnävän kunnan osallistuvan budjetoinnin malli on osa tätä kokonaisuutta.

Vastaa kyselyyn tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/71A489B76BAFEED9


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!