Kysely muistiperheille suunnatuista palveluista
-

Julkaistu

Kysely muistiperheille suunnatuista palveluista

Hei!

Oulun Seudun Muistiyhdistys on vuosien ajan tarjonnut laajan valikoiman erilaisia palveluita, koulutusta, virkistystä ja vertaistukea muistisairauteen sairastuneille, heidän läheisilleen sekä muistisairaiden parissa työskenteleville ammattilaisille.

Sote-uudistus tulee muuttamaan sosiaali- ja terveysalan toimintakenttää. Palvelut saattavat tulevaisuudessa toteutua eri tavalla kuin tällä hetkellä. Myös yhdistysten roolia kokonaisuuden osana arvioidaan uudesta näkökulmasta.

Oulun Seudun Muistiyhdistys haluaa olla aktiivisesti mukana muutoksessa. Tavoitteemme on omalta osaltamme kehittää alueemme muistityötä ja tarjota jatkossakin monipuolisia palveluita, jotka vahvistavat muistiperheiden hyvinvointia ja lisäävät tietämystä paitsi muistisairauksista myös aivoterveydestä ja sen ylläpitämisestä.

Tätä ajatellen kartoitamme nyt tarpeita ja toiveita, joita sekä muistiperheillä itsellään että heille palveluita tuottavilla tahoilla on.

Vastaamalla vaikutat! Kyselyyn vastaaminen ei sido sinua mihinkään.

Voit vastata kyselyyn nimettömänä. Jos haluat osallistua 50 euron lahjakortin arvontaan, kirjoita kyselyn loppuun yhteystietosi. Arvonta suoritetaan kyselyn sulkeuduttua 30.4.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Linkki kyselyyn: https://q.surveypal.com/Kysely-muistisairaille-ja-heidan-laheisilleen-suunnatuista-palveluista 

Terveisin Muistiyhdistys


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!