Ilkivaltaa Tyrnävän kirkonkylällä
-

Julkaistu

Ilkivaltaa Tyrnävän kirkonkylällä

Viime aikoina on ollut paljon ilkivaltaa mm. pesäpallokentän lähettyvillä. Pesäpallokentällä on rikottu aitoja ja tuulensuojana toimivia puita sahattu poikki. Alueelle on myös tuotu roskia. Muilla alueilla on rikottu leikkivälineitä. Lisäksi on tehty laittomia nuotiopaikkoja kuntakeskuksen alueella.

Avotulta ei saa tehdä ilman maanomistajan lupaa. Kuivassa ympäristössä tuli voi lähteä leviämään hallitsemattomasti, jolloin läheiset rakennukset voivat olla vaarassa. Sytyttäjä on aina vastuussa sytyttämästään tulesta. Tällä hetkellä on voimassa maastopalovaroitus, joten avotulen teko on kielletty.

Vaikka alue on yleinen, alueella ei saa rikkoa mitään eikä vahingoittaa elävää kasvillisuutta. Jälkien korjaamisesta syntyy kustannuksia kunnalle sekä sitä kautta veronmaksajille.

Toivommekin koteihin keskustelua lasten ja nuorten kanssa siitä, miten toimitaan yhteisillä alueilla ja kunnioitetaan yhteistä omaisuutta.

Jos näet ilkivaltaa tehtävän, soita yleiseen hätänumeroon 112. Ilmoitathan asiasta myös kunnalle sähköisessä palautekanavassa Louhessa https://louhi-tyrnava.sitowise.com/palaute

Tekninen osasto


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!