Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ rakentamaan Pohjois-Pohjanmaan teollisuushamppuklusteria
-

Julkaistu

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ rakentamaan Pohjois-Pohjanmaan teollisuushamppuklusteria

Hakuaika on päättynyt. Saimme tehtävään määräaikaan mennessä yhteensä 13 hakemusta. Hakemukset ovat käsittelyssä. Kiitämme mielenkiinnosta paikkaa kohtaan!

Projektipäällikkö

Tyrnävän kunta hakee projektipäällikköä Pohjois-Pohjanmaan teollisuushamppuklusteri -hankkeelle määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022 – 31.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä

Projektissa luodaan hampun viljelyn ja jalostuksen ympärillä toimiva klusteri, joka yhdistää arvoketjun toimijoita ja luo alustan kuituhampun hyödyntämisen kehittymiselle teollisuudessa. Hankkeessa kontaktoidaan teollisuushampun arvoketjun ympärillä olevia potentiaalisia toimijoita ja rakennetaan yhteistyöverkoston toimintamalli. Hankkeen toteuttajia ovat Tyrnävän kunta, Oulu Startup Incubator ja Oulun ammattikorkeakoulu. Hankkeessa mukana ovat toteuttajien ohella Kempeleen, Limingan, Muhoksen, Siikalatvan ja Utajärven kunnat tai kuntien kehitysyhtiöt sekä asiantuntijajäseniä.

Projektipäällikön keskeisimpiä työtehtäviä ovat:

  • projektin johtaminen asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi
  • yritysyhteistyö ja klusterin toimintamallin rakentaminen
  • tilaisuuksien ja työpajojen järjestäminen kohderyhmille

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta projektityöstä.

Painotamme valinnassa:

  • projektitoiminnan hallintaa
  • itsenäistä työskentelytapaa
  • tuntemusta verkostojen rakentamisesta
  • kykyä toimia yhteistyössä sidosryhmien kanssa
  • suunnittelu- ja organisointitaitoja
  • hyviä suullisia ja kirjallisia suomen ja englannin kielen viestintätaitoja

Tehtävä on määräaikainen ja sen ehdot määräytyvät kunta-alan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 3300 euroa/kk. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen perusteella. Hakija voi halutessaan esittää toiveen osa-aikaisesta työajasta. Tehtävää on mahdollista tehdä osittain etätyönä. Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen ja lisätiedot

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä keskiviikkoon 22.6.2022 klo 20 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektipaallikko-448678/ 

Mahdolliset haastattelut järjestetään Tyrnävällä keskiviikkona 29.6.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Janna Kumpula, puh. 040 162 6149.

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!