Bio- ja pakkausjätteiden keräys siirtyy osittain kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen
-

Julkaistu

Bio- ja pakkausjätteiden keräys siirtyy osittain kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen

Jätehuoltomääräyksiin on määritetty aluerajaukset, joiden sisällä bio- ja pakkausjätteet siirtyvät kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen. Näin ollen kaikkien halukkaiden tulee tilata esimerkiksi kartonki- ja muovipakkausten keräyspalvelu 1.4.2024 lähtien kunnan kilpailuttamalta urakoitsijalta. Aluerajaukset löytyvät Lakeuden EKOn nettisivuilta https://www.lakeudeneko.fi/aluerajaukset/.

Aluerajausten sisällä kaikkien neljän ja yli neljän huoneiston kiinteistöjen tulee siirtyä kunnan järjestämään bio- ja pakkausjätteiden jätteenkuljetukseen. Enintään kolmen huoneiston kiinteistöillä bio- ja pakkausjätteiden keräys on vapaaehtoista.

Aluerajausten ulkopuolella kunta ei tarjoa bio- ja pakkausjätteiden kuljetuspalveluita, vaan bio- ja pakkausjätteiden kuljetukset voi halutessaan tilata jätehuoltorekisteriin hyväksytyltä jätekuljetusyritykseltä. Lisäksi polttokelpoinen jäte sekä asumisessa syntyvät lietteet säilyvät kiinteistön haltijan järjestämässä jätteenkuljetuksessa koko Lakeuden EKOn alueella.

Lakeuden EKOn uusimmat tiedotteet löytyvät nettisivujen Ajankohtaista-osiosta www.lakeudeneko.fi.

Tyrnävällä pakkausjätteiden kuljetus alkaa 1.4 ja biojätteiden kuljetus alkaa 1.7. Kempeleen Jätekuljetus Ky:n toimesta.

Yhteystiedot
Kempeleen Jätekuljetus Ky
p. 08 5620 310
info@kempeleenjatekuljetus.fi


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!