Äänestä Tuunaa Tyrnävää! -kehitysidea toteutukseen – samalla osallistut arvontaan!
-

Julkaistu

Äänestä Tuunaa Tyrnävää! -kehitysidea toteutukseen – samalla osallistut arvontaan!

Miten sinä kehittäisit Tyrnävää? Äänestä linkin takaa löytyvällä lomakkeella kuntalaisten kehitysideoista paras toteutettavaksi! Äänestys on avoinna sunnuntaihin 22.8.2021 saakka.

Tuunaa Tyrnävää! -äänestys on osa Tyrnävän kunnan osallistuvan budjetoinnin mallia, jossa asukkaat pääsevät ohjaamaan 25 000 euroa tärkeiksi kokemiinsa kehittämiskohteisiin kunnassa. 

Saimme keväällä Tuunaa Tyrnävää! -kyselyssä kuntalaisilta huikeat 752 ideaa! Näistä valittiin, yhdisteltiin ja jatkokehiteltiin julkisissa työpajoissa 25.-26.5. sellaiset ideat, jotka ovat toteutettavissa osallistuvan budjetoinnin keinoin.

Valitse yksi vaihtoehto ja jätä nimesi ja yhteystietosi kyselyn lopussa, niin osallistut arvontaan, jossa voit voittaa valitsemasi Tyrnävällä toimivan yrityksen lahjakortin (arvo 50 euroa).

Kyselyyn ja arvontaan voivat osallistua vain Tyrnävän kuntalaiset. Vain yhteystiedoilla varustetut äänet hyväksytään, yksi ääni per henkilö. Arvomme yhden (1 kpl) lahjakortin äänestykseen nimellään ja yhteystiedoillaan osallistuneiden Tyrnävän kuntalaisten kesken. Arvonta suoritetaan 30.8.2021.

Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti lomakkeessa annettujen yhteystietojen perusteella. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa arvonnasta, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan.

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Vastaa kyselyyn tästä:
https://link.webropolsurveys.com/S/0B689A63E153BCB9 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!