Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme RUOKAPALVELUESIMIESTÄ
-

Julkaistu

Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme RUOKAPALVELUESIMIESTÄ

Mukavamman arjen kotikunta etsii nyt esihenkilötaidoilla varustettua ruokapalveluiden osaajaa RUOKAPALVELUESIMIEHEN vakituiseen tehtävään 1.1.2023 alkaen. Jatkamme hakua 14.11.2022 saakka – vielä ehdit siis hakea tai vinkata paikkaa kaverillesi!

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulla. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme! 

Tehtävä

Ruokapalveluesimiehenä vastaat keittiön päivittäisestä toiminnasta. Työsi on monipuolista ja vastuullista. Työhösi kuuluu keittiö-, suunnittelu-, ja asiakaspalvelutehtävät. Vastaat tilausten tekemisestä ja vastaanottamisesta, ja hävikin seurannasta, laskujen tiliöinnistä, päivittäisistä töiden organisoinnista ja työnohjaamisesta. Tarvittaessa osallistut päivittäisiin keittiötyötehtäviin.

Edellytämme sinulta ravitsemisalan esihenkilökoulutusta, kokin ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta ja erityisruokavalio-osaamista. Työkokemusta suurkeittiötyöskentelystä ja esimiestyöstä. Tehtävään valitulta edellytetään suurkeittiön prosessien käytännön osaamista, esimiestaitoja, asiakaspalvelualttiutta sekä vastuullista työotetta ja kykyä toimia itsenäisesti.
Eduksi katsomme Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän osaamisen tai vastaavan hallinnan, Titania työaikajärjestelmä osaamisen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn ruokapalveluissa.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydestään ennen työsuhteen aloitusta.

Haastatteluihin valituilta tarkistamme alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hygieniapassin.

Tehtäväkohtainen palkka 2367,80€ , muut ehdot KVTES. Työaika 38.25 / viikko. Kuntamme henkilöstöetuihin kuuluu mm. E-passi.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset Kuntarekryn kautta 14.11.2022 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ruokapalveluesimies-450757-1/

Aiemmat hakemukset tehtävään otetaan huomioon valintaprosessissa.

Lisätietoja antaa ruokapalvelupäällikkö Anna Sormunen p. 050 345 7116.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!