Kouluruoka koronakaranteeniin määrätyille oppilaille kevätlukukaudella 2022
-

Julkaistu

Kouluruoka koronakaranteeniin määrätyille oppilaille kevätlukukaudella 2022

Lääkärin määräämässä altistus- tai eristyskaranteenissa oleville oppilaille on mahdollisuus noutaa ateriapaketti. Ateriapaketti sisältää lämmitettävän ruuan, näkkileipäpaketin, margariinin, hedelmän tai tuorepalan. Ateriapaketti sisältää kahden-kolmen päivän ateriat. Ateriapaketit varataan tilatun mukaisesti karanteeniajalle.

Huoltaja ilmoittaa sähköpostilla anna.sormunen@tyrnava.fi  oppilaan nimen, koulun, luokan ja mahdolliset ruoka-aineallergiat ja karanteeniajan.  Keskiviikkona 12.1. on mahdollisuus noutaa ensimmäiset ateriapaketit. Ilmoitathan 12.1. klo 8 mennessä, mikäli tarvitset ateriapaketin jo keskiviikkona 12.1.2022.

Aterian haku              

Maanantaina noudettava ateriapaketti sisältää maanantain ja tiistain ateriat. Keskiviikkona jaetaan keskiviikon, torstain ja perjantain ateriat.

Oppilaat, jotka asuvat Murron alueella, ateriat noudetaan Murron koulun keittiöltä ja Temmeksen koulun oppilaat Temmeksen koululta.

Oppilaat, joiden asuinpaikka on kirkonkylä tai muu, ateriapaketti noudetaan Kuulammen koulun keittiöltä.

Ateriat ovat valmiita, jotka lämmitetään itse. Ota mukaasi kassi /reppu / kylmälaukku aterioiden kantamista varten. Noudata ajankohtaisia koronaohjeita suojamaskin käytössä ja etäisyyksien pitämisessä. Tulethan paikalla vain terveenä. Ateriapaketin voi noutaa vain henkilö, jota ei ole määrätty karanteeniin.

Kuulammen koulun keittiön lastauslaiturin B3 oven vierestä.  Käynti ovelle Koulutien puolelta. Ma klo 12–16.30 ja keskiviikkona klo 8 - 16.30 välisenä aikana. Puh. 044–497 1068.

 

Temmeksen koulun keittiön ovelta, liikuntahallia vastapäätä. (Ovessa on ovikello.) Ma ja ke klo 10–11 välisenä aikana. Osoite: Temmeksen koulutie 9. Puh. 044–497 1068.

 

Murron koulun keittiön lastauslaiturin ovelta. Ma ja ke klo 11–13.00 välisenä aikana. Osoite: Simontaival 6–8. Puh. 044–497 1041. Ateriapaketteihin liittyvät kysymykset ja peruutukset: anna.sormunen@tyrnava.fi

 

Yhteistyöterveisin 
Anna Sormunen
ruokapalvelupäällikkö


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!