Peukaloisen luontoilta – eläintarinoita ja luontokuvia
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Luonto- ja hyvinvointitalo Peukaloinen
Ängeslevän Ylipääntie 6, Tyrnävä.

Katso kartalla


Lisätiedustelut

Markkuun Seudun Kyläyhdistys ry
0405609785

-

Peukaloisen luontoilta – eläintarinoita ja luontokuvia

Eläimet hämmästyttävät kyvyillään ja ihastuttavat olemuksellaan. Luontokuvat ja -tarinat tarjoavat elämyksiä ja auttavat rakentamaan luontoyhteyttä. Peukaloisen luontoilta tarjoaa upeiden kuvien kera tietoa ja tarinoita luonnosta.

Eläimet hämmästyttävät kyvyillään ja ihastuttavat olemuksellaan. Luontokuvat ja -tarinat tarjoavat elämyksiä ja auttavat rakentamaan luontoyhteyttä. Peukaloisen luontoilta tarjoaa upeiden kuvien kera tietoa ja tarinoita luonnosta. Korkeammalle, nopeammin, kauemmas - Miten energiaa riittää 8 vuorokauden yhtämittaiseen lentoon, miten saada happea lentämiseen kilometrien korkeudessa, tai miten säilyä hengissä 40 asteen pakkasessa? Eläinfysiologian emeritusprofessori Esa Hohtola valottaa eläinten ihmeellisiä kykyjä selviytyä ankarissakin olosuhteissa.

Eläintarinoita mökiltä – Tyrnävän Ängeslevänjoen varren mökillään arkkitehti ja luontokuvaaja Matti Alasaarela on kuvannut pihapiirin eläinvieraita ja -asukkaita jo yli kymmenen vuoden ajan. Jännittävimpiä ja haasteellisimpia kohteita ovat olleet pihapiirissä säännöllisesti vierailevat ilvekset. Valoa kohti - Luontokuvat ja -tarinat auttavat samaistumaan luonnon kanssa sekä tuottavat hyvää mieltä, iloa ja empatiaa. Luonto menee tunteisiin, kun sille avautuu ja antautuu, toteaa biologi ja emeritusprofessori Erkki Alasaarela. Ihminen ei ole tunteineen ainutlaatuinen – myös eläimillä on tunteet. Ymmärrämme toisiamme ja kurkotamme yhdessä kohti valoa.

Tervetuloa kuulemaan alan asiantuntijoita ja nauttimaan upeista luontokuvista! Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kyläyhdistyksen kahvio palvelee väliajalla – varaa käteistä mukaan.


Kutsu kaveri mukaan!