Tyrnävän 4H:n hyvän mielen kirpputori – oletko jo käynyt tutustumassa?
-

Julkaistu

Tyrnävän 4H:n hyvän mielen kirpputori – oletko jo käynyt tutustumassa?

Onko sinulla ylimääräistä tavaraa kotona, joille et löydä enää käyttöä? Haluatko osallistua vastuulliseen kierrätykseen ja tukea samalla paikallista nuorisotyötä?

Tyrnävälle on avautunut joulukuussa 4H-yhdistyksen pyörittämä kirpputori, punaiseen taloon Kuulammen koulun pihapiirissä, osoitteessa Tupostie 4, Tyrnävä.

– Kirpputori pyrkii toiminnallaan tarjoamaan mahdollisuuden kierrätykseen sekä opettamaan ja lisäämään tavaroiden kierrättämistä. Kaikki tavara tuodaan kirpputorille lahjoituksina ja työntekijät hinnoittelevat järkihinnat tuotteille. Rahat tavaroiden tuotoista menevät 4H-nuorten hyväksi, kertoo Tyrnävän 4H:n toiminnanjohtaja Päivi Suvanne.

    

– Perustimme kirpputorin Kuulammen koulun yhteydessä olevaan vanhan nuorisotalon tiloihin, joissa toimii myös kahvila sekä nuorisokerho. Kirpputoria pyritään pitämään auki tasaisesti pitkin kesää, mutta loma-ajat voivat vaikuttaa aukioloihin, jatkaa Päivi.

Kesäkuussa kirpputori on pääsääntöisesti avoinna maanantaista torstaihin kello 9.30-16.30, mutta Päivi kehottaa poikkeusten varalta tarkistamaan aukioloajat Tyrnävän 4H:n somesta. Heinäkuun lopulla kirpputori saattaa olla hetkellisesti kiinni.

  

4H:n kirpputorin valikoimat ovat hyvin monipuolisia, niin kuin kuvista voi nähdä. Tavaroista löytyy esimerkiksi erilaisia astioita, vaatteita, lastenleluja ja urheiluvälineitä.

Käy kurkkaamassa löytyykö sinulle jotain uutta ja tarpeellista paikalliselta kirpparilta!  

Tyrnävän 4H:n toiminnanjohtaja Päivi ja kirpputoria pitävä Teija toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille ja mukaan tukemaan nuorta yrittäjyyttä!


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!