-

Julkaistu

TET-viikko kunnantalolla

Hei! Tässä Eedit ja Ronja. Olemme olleet viikon kunnantalolla TET-harjoittelussa. Tässä blogikirjoituksessa kerromme päivistämme ja työtehtävistämme viikon aikana. 

Maanataipäivämme alkoi aamukahveilla. Me emme juoneet kahvia, mutta olemme lipittäneet mehua senkin edestä. Päivämme jatkui kunnantalon esittelykierroksella. Kävimme kiertämässä koko kunnantalon. Sen jälkeen menimme tekemään koko viikon lempihommaamme: varaston, ja erityisesti kansioiden järjestelyä. Saimme paljon tehtävää, ja maanantain aikana teimme paljon paperihommia. Esimerkiksi papereiden järjestelyä, laskemista sekä papereiden oikolukua. Tehtävien välissä kerkesimme kuitenkin käydä lounaalla ja päiväkahveilla. Saimme myös tutustua kunnan työntekijöihin. Työpäivämme kului nopeasti, ja  

Tuttuun tapaan aloitimme tiistain aamukahveilla. Yllätys yllätys, joimme mehua. Päivän ensimmäinen työtehtävä oli papereiden oikolukeminen. Sitten järjestelimme suuren kasan papereita aikajärjestykseen. Siinä oli hommaa! Sen jälkeen suuntasimme Kuulammen koululle syömään. Saimme postittaa kirjeitä, ja opimme käyttämään postikonetta. Ties milloin tarvitsemme tätä mahtavaa taitoa. Loppupäivän ajan aakkostimme vanhoja papereita. Tiistaipäivämme oli pulkassa. 

Jälleen kerran, keskiviikkomme alkoi aamukahveilla. Seuraavaksi pakkasimme ja lähetimme arpajaisvoittojen palkintoja, ja saimme taas käyttää postikonetta. Sitten työstimme Kahoottia, jonka pidimme henkilökunnalle perjantaina aamukahveilla. Se olikin melkoinen urakka!  Sitten menimme lounaalle Kuulammelle syömään puuroa. Kun tulimme takaisin, meille annettiin tehtäväksi kopioida iso nippu papereita. Aluksi kopiokoneen käyttö oli vaikeaa, mutta ajan kanssa se alkoi sujumaan. Työpäivä vierähti nopeasti. 

Torstaina kun tulimme TET: tiin aloitimme tietenkin aamumehuilla. Sen jälkeen laminoimme papereita. Sitten aloitimme kirjoittamaan tätä blogia, ja siinä vierähti lähes koko aamupäivä. Kävimme lounaalla Pömilässä hampurilaisbuffetissa. Sen jälkeen tulimme takaisin kunnantalolle, ja kirjoitimme lisää blogia. Pikkuhiljaa alkoi olla jo kahvitauon paikka. Iltapäivällä veimme mainoksia kauppoihin ja kirjastoon. Neljäs TET-päivä alkoi olla jo ohi. Huomiseen!
                                        
Aamukahveilla pidimme Kahoot-tietokilpailun kunnantalon henkilökunnalle. Tietovisailua oli kiva pitää! Sen jälkeen palasimme taas tämän kirjoituksen pariin. Jokainen päivämme on sujunut mukavasti ja rauhallisesti. Vaikka on ollut paljon papereiden pyörittelyä, työnteko on silti ollut yllättävän mielenkiintoista ja mukavaa. Suosittelemme kaikkia tulemaan tänne TET: tiin, sillä tämä viikko on ollut mukava ja avartava kokemus. 😊

Kiitos, kun luitte blogikirjoituksemme. Terkuin Eedit ja Ronja <3

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!