Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen virkaan
-

Julkaistu

Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen virkaan

Kirjanpitäjän virka

Tyrnävän kunnassa on haettavana KIRJANPITÄJÄN vakituinen virka.

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulla. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme! 

Tehtävä:

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kuten tradenomi, tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto tai soveltuva tutkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Etenkin kokemus kuntakirjanpidosta sekä kunnan konsernitilinpäätöksen laadinnasta katsotaan eduksi. ProEconomican Premium, Nomentian Banking ja Baswaren InvoiceReadyn tuntemus katsotaan myös eduksi.

Kirjanpitäjän keskeiset tehtävät:

- osto- ja myyntireskontra

- ostolaskujen käsittely, kierron valvonta ja maksatus

- kirjanpidon täsmäytykset ja kirjaukset

- toimii pääkirjanpitäjän sijaisena tarvittaessa

- saatavien valvonta ja perintä

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan.

Hakeminen ja lisätiedot:

Hakemukset 13.12.2022 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjanpitaja-484424-1/

Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Viran täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pyritään pitämään 15.12.2022

Lisätietoja antavat talous- ja hallintojohtaja Jarno Kilpinen, p.040 4868 300, jarno.kilpinen@tyrnava.fi sekä pääkirjapitäjä Eeva Astikainen, p. 050 316 8772, eeva.astikainen@tyrnava.fi


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!