-

Päivystys

Kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteelle 1.1.2023 alkaen. 

Tavoitat kuitenkin paikalliset sosiaali- ja terveyspalvelut myös vuodenvaihteen jälkeen käyttäen samoja, näiltä sivuilta löytyviä paikallisia puhelinnumeroita ja muita yhteystietoja kuin tähänkin saakka.  Kaikki paikalliset sote-palveluiden yhteystiedot, kuten Tyrnävän terveyskeskuksen, ikäihmisten palveluiden, suun terveydenhuollon, sosiaalipalveluiden ja muiden sote-palveluiden, säilyvät siis toistaiseksi samoina. 

Asiakkuudet, asiakastiedot ja ajanvaraukset siirtyvät automaattisesti Pohteelle, eikä muutos vaadi asiakkaita toimenpiteitä.

Huomioithan, että Tyrnävän kunnan alaisia sosiaali- ja terveyspalveluiden verkkosivuja ei enää päivitetä 1.1.2023 jälkeen, joten tutustu ajantasaisiin uutisiin, tietoihin ja ohjeistuksiin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen sivuilla, jotka julkaistaan  29.12.2022 osoitteessa www.pohde.fi  Huom! 29.12. alkaen sivuilta löytyvät koko hyvinvointialueen tarjoamat sosiaali- ja terveyspalvelut, mutta ennen torstaita 29.12. osoite www.pohde.fi vie vielä hyvinvointialueen valmistelunaikaiseen sivustoon.

Päivystysajanvaraukset ma–pe klo 8.00 alkaen puh. 08 558 71323.
Virka-ajan ulkopuolinen päivystys Oulun seudun yhteispäivystyksessä, OYS, Kajaanintie 50, sisäänkäynti A1.

Päivystysapu puh. 116117 tai chat osoitteessa etapalvelut.fi/pohjoispohjanmaanpaivystysapu

Hätätapauksia lukuunottamatta ennen yhteispäivystykseen lähtöä kannattaa soittaa ympärivuorokautisesti toimivaan Päivystysavun numeroon 116117 tai ottaa yhteyttä Päivystysapuun chatillä osoitteessa etapalvelut.fi/pohjoispohjanmaanpaivystysapu. Päivystysavun yhteydenottoihin vastaa sairaanhoitaja, joka antaa ohjeita sairastumiseen liittyen ja arvioi vastaanotolle hakeutumisen tarpeesta.

Tutkimusvastaustiedustelut ja yhteispäivystyksessä olevien omaisten tiedustelut puh. (08) 315 2688.
OSYP:n päivystysvastaanotto on tarkoitettu ainoastaan välitöntä ja kiireellistä hoitoa tarvitseville potilaille.

Ambulanssi puh. 112

Myrkytystietokeskus puh. (09) 471 977